Haberler

Işid Doğu Kobani'den Kent Merkezine İlerliyor

Güncelleme:

Kobani işgalinin 22. gününde kentin kuzeydoğu ve güneydoğusundaki stratejik tepelere bayraklarını diken IŞİD militanları, kentin doğusunun neredeyse tamamına hakim olarak çeşitli bölgelere yeni bayraklar dikti.

Kobani işgalinin 22. gününde kentin kuzeydoğu ve güneydoğusundaki stratejik tepelere bayraklarını diken IŞİD militanları, kentin doğusunun neredeyse tamamına hakim olarak çeşitli bölgelere yeni bayraklar dikti. Kenti güney, doğu ve batı yönlerinden ablukaya alan IŞİD militanları, dün öğle saatlerinde kentin doğusunda bulunan iki önemli tepeye ve bir binaya bayraklarını dikti. Kobani işgalinin 23. gününde IŞİD militanlarının kentin doğusunda merkeze yakın noktalara yeni bayraklar diktiği görüldü. Kente havan topu ve uzun namlulu silahlarla saldıran IŞİD militanları, kent merkezine doğru ilerlerken, YPG güçleriyle girdikleri çatışmaları neredeyse doruğa ulaştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kobani Işid Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Türk:

Hadi Işid Saldır Domuzlara

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title