Haberler

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Sultanbeyli'deki gösteriler sırasında başına taş isabet etmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Serdar Aslan için cenaze töreni düzenlendi Aslan'ın babası Hayati Aslan: "Hiç bir rahatsızlığı hastalığı yokken benim oğlum, bir taşla devrilmeyecek oğlum devrildi, ona yandım.

Sultanbeyli'de IŞİD'i protesto bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteride başına taş isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Serdar Aslan (36) için Sultanbeyli'deki Abdurrahmangazi Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenledi.

Törene, Aslan'ın eşi Hacer, oğulları Mert ve Muhammed, babası Hayati Aslan, annesi Müzeyyen Korkmaz, kardeşleri Savaş, Necdet Aslan ile Ayşen Özmen'in yanı sıra yakınları katıldı.

Aslan'ın babası Hayati Aslan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kuaförlük yapan oğlunun evinde öğle yemeğini yedikten sonra iş yerine gitmek üzereyken göstericilerin attığı taşın kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandığını aktardı.

Aslan, şunları kaydetti:

"Bu konuda benim acımı Türkiye genelinde duymuş insanların hepsine teşekkür ediyorum. Bakanlıklardan doktoruna varıncaya kadar arayan herkesten Allah razı olsun. Çok büyük bir ilgi gösterdiler. Ayrı ayrı ilgi gördüm. Hepsine teşekkür ediyorum. Ancak benim oğlumun mukadderatı bu kadarmış .Benim oğlum bu kadar yaşayacakmış. 9 gün direndi. 9 gün içerisinde yattım, kalktım, gizli gizli ağladım. Çocuklarıma bildirmedim. Çocuklarım görmesin dedim. İçim yandı ama. Hiçbir rahatsızlığı hastalığı yokken benim oğlum, bir taşla devrilmeyecek oğlum devrildi, ona yandım. Mücadelesi 9 güne kadardı. ya Rabbim aldı onu benden. Mekanı cennet olsun."

Oğlunun üzerindeki paranın kaybolduğu iddialarına ilişkin de Aslan, "Cebinden parasını aldılar. Ancak o helal paradır. Sabaha kadar çalışmış, alnının teriyle kazanmış. Hastaneye dilekçemizi yazdık. Herkes ilgileniyor konuyla. Elimden geldiği kadar uğraşacağım. Ama ne bileyim demek ki varmış içimizde böyle kötü insanlar onu da yaptılar" diye konuştu.

Törende, Aslan'ın babası ve kardeşleri taziyeleri kabul etti. Aslan'ın törende sinir krizi geçiren kardeşleri yakınları tarafından sakinleştirildi.

Aslan'ın annesi Müzeyyen Korkmaz ile eşi Hacer Aslan'ın da yakınlarının desteğiyle törene katıldıkları öğrenildi.

Son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Trabzon'un Yomra ilçesine götürülen Aslan'ın cenazesi, yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Aslan, Sultanbeyli'de 7 Ekim'deki izinsiz gösteri sırasında atılan taşın başına isabet etmesiyle ağır yaralanmıştı.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 9 gündür tedavi gören Aslan, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetmiş, cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna getirilmişti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Serdar Aslan Sultanbeyli Işid Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title