Haberler

Işid Bahanesiyle Göstericiler Yakıp Yıktı

Güncelleme:

Adana-Hürriyet, Özgür, Şakirpaşa, Gülpınar, Kıbrıs mahalleleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında bir araya gelen gruplar, izinsiz gösteri düzenledi.

Adana-Hürriyet, Özgür, Şakirpaşa, Gülpınar, Kıbrıs mahalleleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında bir araya gelen gruplar, çöp konteynerlerini devirip, ateş yakarak izinsiz gösteri düzenledi. Gruplar, polisin tazyikli su ve biber gazlı müdahalesi sonrasında ara sokaklara kaçtı.Seyhan ilçesinde D-400 karayolunun Şakirpaşa ve Fevzipaşa mahallelerini ayıran kısmında lastik yakıp yolu trafiğe kapatan gruba ellerinde Türk bayrağı olan karşıt görüşlü grup müdahale etti.Gruplar, arasında zaman zaman karşılıklı saldırılar gerçekleşti. Olay yerine gelen TOMA ve polis ekipleri, grupların kavga etmesini önledi.Protestocular Şakirpaşa Mahallesi istikametine kaçarken, Türk bayraklı grup Feyzipaşa Mahallesi girişinde bir süre bekledi. Grup, bu sırada "Ne mutlu Türküm diyene", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı, İstiklal Marşı okudu.Ceyhan ilçesinde de Orhan Ekinci Bulvarı'na getirilen 2 otomobil, benzin dökülerek yakıldı. Protestocuların av tüfeği ve tabancayla ateş ettikleri görüldü, polise molotofkokteyli atıldı.Jandarma ekipleri de olayları yatıştırmak için polise destek verdi. 6 Ocak Mahallesi'ndeki emniyet ve jandarmaya ait lojmanlar güvenlik nedeniyle boşaltıldı. Lojmanlarda kalanlar Öğretmenevine nakledildi.İnönü Bulvarı'nın trafiğe kapatıldığı olaylara ekiplerin müdahalesi sürüyor. Otomobillerin yanması ve polis müdahalesi

Kaynak: AA / Güncel

gülpınar hürriyet kıbrıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title