Haberler

IŞİD Tarafından Öldürülen Gazetecinin Son Sözleri

Güncelleme:

IŞİD tarafından başı kesilerek öldürülen Amerikalı gazeteci James Foley'in son sözleri "Benim birazdan yaşayacağım şey ABD hükümetinin suçlarının bir sonucudur" oldu.

Obama'nın IŞİD'e dair yaptığı açıklama ile başlayan videonun devamında ekrana "Amerika'ya Mesaj" yazısı geliyor. Yazının hemen devamında ise üzerine turunucu bir kıyafet giydirilmiş Amerikalı gazeteci ve yanında yüzü kapalı bir IŞİD militanı gözüküyor.

GAZETECİNİN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON SÖZLERİ

ABD'li gazeteci Foley ise karşısında bulunan şu metni okuyor "Dostlarımı, ailemi ve sevdiklerimi benim gerçek katilim olan ABD hükümetine karşı ayaklanmaya çağırıyorum. Benim birazdan yaşayacağım şey ABD hükümetinin suçlarının bir sonucudur."

BAŞINI KESİP YERE BIRAKIYOR

Görüntülerde yer alan IŞİD militanı "Bu, Amerikalı James Wright Foley. Hükümetiniz İslam Devleti'ne saldırılarda başı çekiyor. Bugün hava kuvvetleriniz Irak'ta her gün bize saldırıyor" diyor ve Foley'nin başını kesiyor. Ardından yüzüstü düşen cesedininin üzerine kafasını bırakıyor.



Görüntülerde IŞİD militanı daha sonra, yine turuncu kıyafet giydirilen ve Ağustos 2013'ten beri haber alınamayan bir başka ABD'li gazeteci olan Steven Joel Sotloff'u göstererek, Obama, bu Amerikan vatandaşının hayatı senin bir sonraki kararına bağlı diyor ve görüntü sonlanıyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Barack Obama James Foley Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (101)

erk:

Bu gezegenin tek hakimi ABD dir!! Allah Amerikayı korusun ve hakimiyetini sonsuza dek sürdürsün!!Bu katil ve barbar sürüsünün hakında bir tek ABD gelir.Yaşasın Amerika.yaşasın dünyanın tek hakimi..

4
49
yanıtYanıtla
ASsasasasa@hotmail.com:

Böyle bir amerika aşkı görülmedi... Pkk lısın galiba.

yanıt0
yanıt0
ankaralim.orakci@hotmail.com:

oglum baban amerikan zincisi herhalde amerkiya gitte orada yalakalik yap bizim ekmegimiz sana haram olur

yanıt0
yanıt0
yaman:

her kim savunmasız eli kolu baglı silahsız bi insanı bu şekilde katlediyorsa ALLAH gani gani belasını versin .bunların insanlıkla bile bi alakası olamaz.kaldı her hangi bi dinle alakaları olsun...

42
5
yanıtYanıtla
ALLAH KAHRETSİN SİZİ:

SİZ MÜSLÜMANSINIZ ÖLEMİ SİZİN GİBİ MÜSLÜMANLARI BEN.... ÖBÜR DÜNYADA HESABINI VERECEKSİNİZ SİZ BUNLARIN CANİ HAYVANLAR .. ALLAHTAN KORKMAZ MÜSLÜMAN GEÇİNEN PİSLİKLER..

35
4
yanıtYanıtla
DEMİR:

İslamın gerçek yüzü budur işte ben bu dine inanmıyorum inanmayı da düşünmüyorum.Çünkü kafa kesip çocuklara tecavüz etmeyi normal karşılayan bir dine inanamam ben.Bana isteyen istediği tepkiyi göstersin nasılsa burda haklı olan benim.Eminim bazı kişiler işlerine geldiği gibi bu söylediklerimi yalanlıyacaklardır yok şöyle yok böyle bunu bildiğim için öyle kişilere hiç karşılık vermiyorum çünkü müslümanların hep yaptığı şeydir bu.

26
13
yanıtYanıtla
emirm@m.m:

Bizde muslumaniz ama bugune kadar ne kafa kesenin ne tecavuz edenin dogru bir is yaptigini idda ettik... Musluman boyle seyler yapmaz, Allah bu zulumleri affetmez... Gercek İSLAMİ ogrenmenizi tavsiye ederim, Muslumanlarin basina ne geliyosa cehaletten, dinini kulaktan dolma bilgilerle ögrenmekten geliyo zaten, yazik...

yanıt0
yanıt0
MERTceza_toprak_53@hotmail.com:

Saçmalıyorsun bunu yapanlar zaten müslüman değil kuran bunlarıda lanetliyo müslümanlık ayrı birşey cani olmak ayrı birşey dünyadaki insanlar müslümanlığın emrettiği gibi kuranda yazan kurallara göre yaşasa dünyanın cennetten farkı kalmaz hem bana göre din dil ırk bi kenara dünyada iki tür insan vardır iyi insanlar ve kötü insanlar

yanıt0
yanıt0
gizli kalpfalan@filan.com:

bak kardeşim islam dini hiç yerde hiç bir zamanda ne cinayeti ne tecavüzü ne hırsızlığı nede küçücük bir can yakmayı kesinlikle şiddetle karşı çıkmıştır.hatta ve hatta düşmanın yere düşüpte aman derse ona bile kılıç çekemezsin...işte islam dinini senin anlattığın şekile getiren yine islam düşmanlarıdır.kuran-ı kerimin türkçe mealini okumanı tavsiye ederim.asla ama asla inancınada bişey demem diyemem...nitekim bir hadisi şerifte siz onların inandığına kötü söz söylemeyinki onlarda sizin inandıklarınıza kötü söz söylemesinler buyrulmuştur.

yanıt0
yanıt0
beğüm:

ışıt elbet bir gün seninde sonun gelecek sende inş gecereceksin sahte müslümanlar

26
6
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title