Haberler

İşi Aksatıp Facebook'a Giren Arkadaşlarını İskeleden Sallandırdılar

Güncelleme:

Kayseri'de bir inşaatta çalışan işçiler, işi aksatarak Facebook'a sık girmekle suçladıkları arkadaşlarını ayaklarına ip bağlayarak inşaat iskelesinden sallandırdı.

Kayseri'nin Talas İlçesi'ndeki bir inşaatta çalışan işçiler, işi aksatarak Facebook'a sık girmekle suçladıkları bir arkadaşlarını ayaklarına ip bağlayarak inşaat iskelesinden sallandırdı. İşçiler bu fotoğrafı da sosyal medya üzerinden paylaştı.

FACEBOOK'A GİRİP İŞİNİ AKSATTI, ARKADAŞLARI İSKELEDEN SALLANDIRDI

Talas'ın Anayurt bölgesinde özel bir firmaya ait konut inşaatının dış yüzeyine 'mantolama' olarak nitelendirilen yalıtım çalışması yapan işçilerden biri iddiaya göre; sosyal medyayı fazla kullanıp, işleri aksattı. Bu duruma tepki gösteren iki arkadaşı onun ayaklarına ip bağladıktan sonra inşaat iskeletinde sallandırdı ve bunu görüntüledi.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

İki işçi, bu fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaştı. İşçilerin şaka amacıyla yaptıkları bu eylem dikkat çekerken aynı zamanda da şaşırttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Kayseri Talas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500

Yorumlar (27)

Erciyes:

cepleri uc bes kurus gormus sevincten takla atiyolar

44
3
yanıtYanıtla
hasan kellepacaMobil-ANDROID:

inadına hemde,bilerek,isteyerek akp

5
12
yanıtYanıtla
dikkat edinMobil-ANDROID:

Dikkat edin paralı tutulmuş akp Trolleri inadına akp yazıp duruyor. Artık son cirpinislari

8
7
yanıtYanıtla
OnyxMobil-IOS:

Asanlar kesin akpartili astıkları Sahış ise chpli beynine kan gitsin diye Yaptılar malum seçim yaklaşıyor yoksa bu mal Chp'ye oy verecek

1
13
yanıtYanıtla
Mustafa:

Alkışlıyoruz oyumuz A KE PE

5
8
yanıtYanıtla
rıdvan:

way kekolar vay inşaatlarda terlik giyen görürseniz kesin kekodur haberinz ola

0
12
yanıtYanıtla
ALP:

ayaklarında terlik ile inşaatta çalışıyorlar. . . böylesi ancak bizde olur. . . . ne ayakkabı, ne baret. . . .

9
2
yanıtYanıtla
anti-gercekciMobil-ANDROID:

Niye olumsuz ve ukala yorumlar acaba siz holding binalarinizda mochalarinizla kaba et buyuturken kahkahalar girla gidiyo bisi yok. Bu zaati muhteremlerde böyle eğleniyo. Saygı lütfen..

8
3
yanıtYanıtla
cevapMobil-ANDROID:

oyum akp

3
6
yanıtYanıtla
bitlislimobilWeb@haberler.com:

Manyakmisiniz gundiler

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title