Haberler

İsdemir Genel Müdürü Özhan İçin Tören Düzenlendi - Hatay

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İSDEMİR Genel Müdürlüğü'nden detaylar Cenazenin getirilmesinden detaylar İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar'ın gözyasları içinde konuşması Dua edilmesi Cenazenin götürülmesi İSDEMİR Genel Müdürü Özhan için tören düzenlendi Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özhan'ın cenazesi, İSDEMİR Genel Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından Kütahya'ya gönderildiAdana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İskenderun Demir ve Çelik AŞ (İSDEMİR) Genel Müdürü Recep Özhan (61) için tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İSDEMİR Genel Müdürlüğü'nden detaylar

Cenazenin getirilmesinden detaylar

İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar'ın gözyasları içinde konuşması

Dua edilmesi

Cenazenin götürülmesi İSDEMİR Genel Müdürü Özhan için tören düzenlendi

Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özhan'ın cenazesi, İSDEMİR Genel Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından Kütahya'ya gönderildi

Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İskenderun Demir ve Çelik AŞ (İSDEMİR) Genel Müdürü Recep Özhan (61) için tören düzenlendi.

İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar, İSDEMİR Genel Müdürlük Binası önünde yapılan törende, şirket ortakları olan OYAK, ERDEMİR ve İSDEMİR ailesinin acısının ve kaybının çok büyük olduğunu belirterek Özhan'ın, ailesine ve sevenlerine sabır diledi.

Özhan'ın, çeşitli sektörlerdeki yöneticilik görevinin ardından 2002 yılında başladığı İSDEMİR'deki çalışma hayatına 2012 yılında üstlendiği genel müdürlük göreviyle devam ettiğini ifade eden Çapar, Özhan'ın şirket performansını evrensel değerlere taşıdığını kaydetti.

Törende Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Bir süredin akciğer kanseri tedavisi gören evli ve bir çocuk babası olan Özhan'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Kütahya'nın Gediz ilçesine gönderildi.

Törene, Özhan'ın ailesi ve mesai arkadaşlarının yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title