Haberler

İşçiler Bu Defa Havaalanı Yolunu Trafiğe Kapattı

Gaziantep’in Güzelvadi Mahallesi’nde yapımı devam eden konutlarda çalışan işçiler ve taşeron firmaların yetkilileri, eylemlerine bugün de devam etti.

Gaziantep'in Güzelvadi Mahallesi'nde yapımı devam eden konutlarda çalışan işçiler ve taşeron firmaların yetkilileri, eylemlerine bugün de devam etti.

İşçiler, yaktıkları ateşin yanında halay çektikten sonra havaalanı yolunu trafiğe kapattı. İşçilerin yolu kapatması nedeniyle yüzlerce metrelik araç kuyruğu oluştu. Yerde oturup kalkmak istemeyen işçilere bazı sürücüler destek verirken bazıları ise tepki gösterdi. Uçağa yetişmeleri gerektiğini ifade eden bazı sürücüler ile eylemciler arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. İşçilerin yolu kapatması nedeniyle olay yerine çok sayıda polis gönderildi. Polislerin ikna etmesiyle inşaat alanına geri dönen işçiler kapıya "Bu İş Yerinde Grev Var" yazılı bir pankart asarak eylemlerine devam etti.

Eylemcilerin, yetkililer gelmediği takdirde eylemlerine farklı şekillerde devam edecekleri öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title