Haberler

İşadamını Kaçırıp Kalçasından Vurdular

Denizli'de kimliği belirsiz üç kişi, otomobille kaza görüntüsü vermek için cipine çarptıkları işadamı 53 yaşındaki Köksal Çiftçi'yi kaçırdı.

Denizli'de kimliği belirsiz üç kişi, otomobille kaza görüntüsü vermek için cipine çarptıkları işadamı 53 yaşındaki Köksal Çiftçi'yi kaçırdı. Şüpheliler, Çiftçi'yi kalçasından vurup, içerisinde bulunduğu cipi yol kenarına terk ederek kaçtı. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında, Merkezefendi Mahallesi Hüdai Oral Caddesi'nde meydana geldi. Beyaz eşya mağazası sahibi Köksal Çiftçi, kendisine ait 20 B 1142 plakalı cipiyle işyerine gitmek için yola çıktı. Bu sırada içinde üç kişinin bulunduğu bir otomobil, kaza görüntüsü vermek için Çiftçi'nin cipine arkadan çarptı. Aracından inen Çiftçi, otomobilden inen yüzleri atkıyla sarılı eli pompalı tüfekli iki kişi tarafından etkisiz hale getirildi. Çiftçi'yi kendi cipinin arka koltuğuna bindiren saldırganlardan ikisi olay yerinden uzaklaştı. Otomobildeki üçüncü kişi de olay yerinden otomobille ayrıldı.

Olayı görenlerin ihbarıyla, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, plakası verilen cipi ararken, saldırganların Çiftçi'yi kalçasından pompalı tüfekle vurup Bozburun Mahallesi'nde cipi terk ettiği ortaya çıktı. Köksal Çiftçi, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çiftçi'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis, saldırganların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köksal Çiftçi Denizli 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title