Haberler

İşadamı Şaban Cengiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da dün yaşamını yitiren Çaykur Rizespor Kulübü eski başkanlarından Mehmet ve Ekrem Cengiz'in babası işadamı Şaban Cengiz, siyaset, iş ve spor dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da dün yaşamını yitiren Çaykur Rize spor Kulübü eski başkanlarından Mehmet ve Ekrem Cengiz'in babası işadamı Şaban Cengiz, siyaset, iş ve spor dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cengiz Holding'in kurucusu işadamı Şaban Cengiz (91) için Üsküdar Hz Ali Camii'nde cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Şaban Cengiz'in cenazesine oğulları Mehmet ve Ekrem Cengiz, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, işadamları Turgut Yılmaz, Şadan Kalkavan, Abdurrahim Albayrak, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şenol Güneş, Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ve yakınları katıldı. Ayrıca cenazeye aralarında Sedat Peker'in de gönderdiği çok sayıda çelenk dikkat çekti.

İşadamı Cengiz'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Çengelköy Mezarlığı'na götürüldü.

EE (MK) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Cengiz İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title