Haberler

İş Yerlerine Girmeye Çalışan Kadın, Kameralara Yakalandı

Güncelleme:

Amasya'da gece saatlerinde iş yerlerine girmeye çalışan kadının görüntüleri, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Kuyumcuların yoğunlukta olduğu Kocacık Çarşısı İğneci Baba Sokak'ta dün gece saatlerinde bir kuyumcunun kapısını zorladıktan sonra yaklaşık 40 dakika bir cep telefonu mağazasına girmeye çalışan kadının görüntüleri, çevredeki mağazaların güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, kuyumcunun kapısını zorladıktan sonra yakındaki bir cep telefonu mağazası önüne gelen, 20-22 yaşlarındaki kadının, bu iş yerinin kapısını açmak için uğraşması yer alıyor. Kapı camını elindeki taşla kırmaya çalışan kadın, başaramayınca kapıya tekme ve omuz atıyor. İş yerine girme çabaları sonuçsuz kalan kadın, bu sırada çevresini kolaçan ediyor. Uzun süren çabanın ardından başarılı olamayan kadın, olay yerinden uzaklaşıyor.

Söz konusu iş yeri sahibi Yavuz Tahtacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah iş yerine geldiklerinde durumu anlayarak güvenlik kameralarından olayı tespit ettiklerini ve polise haber verdiklerini anlattı.

Güvenlik güçlerinin ise güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek kadının kimliğini tespit etmeye çalıştığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title