Haberler

    İş Yerinden Avans İstedi, Öldüresiye Dayak Yedi

    İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan 4 çocuk babası Adem Çelmen, çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için iş arıyordu.

    İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan 4 çocuk babası Adem Çelmen, çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için iş arıyordu. Sigortasız da olsa çocukları için bir kömür firmasında şoför olarak işe giren Çelmen, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 150 TL avans istedi. İş yeri sahibi ise iddiaya göre 100 TL verebileceğini belirtti. Bunun üzerine çalışmayacağını belirten Adem Çelmen çalıştığı günlerin parasını istedi ve ofisten çıktı. Çelmen evin yolunu tuttuğu sırada arkasından gelen darbelerle neye uğradığını şaşırdı. İş yeri sahibinin, kardeşiyle öldüresiye kendisini dövdüğünü öne süren ve savcılığa şahıslarla ilgili şikayette bulunan Adem Çelmen, yetkililerden çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için iş talep etti.

    'SEN BİÇİM KÖLEMİZSİN'

    Çelmen yaşadıklarını şöyle anlattı:

    "Patrondan çalıştığım günlerin hakkına karşılık avans istiyordum. O da 'sana en fazla 100 lira verebilirim, bu iş yerin kuralları var. Burada izin almadan tuvalete bile gidemezsin, sen benim kölemsin. Senin ihtiyacın beni ilgilendirmez. İstiyorsan 100 lira vereyim istemiyorsan da defol git' dedi. Ben de bu şartlar altında çalışamayacağımı belirterek hesabımı kesmelerini istedim. Bana hesabımı kesseler dahi parayı ay sonunda ödeyebileceğini, hatta çalışmazsam o parayı da vermeyeceğini söyledi. Ben de 'sizi savcılığa vereceğim' diyerek ofisinden çıktım. Birkaç adım atar atmaz bir ses duydum. Geriye döndüğümde yumruklarını gördüm ve vurmaya başladı, arkasından abisi geldi. Beni tartaklayarak karşıda inşaat malzemesi satan yere götürdüler ve orada da vurmaya devam ettiler."

    Darp edilmesine rağmen kendini korumaktan başka hiçbir karşılık vermediğini belirten Çelmen, "O anda bile çocuklarımı düşündüm. 'Ben bunlara karşılık verirsem bunlar beni döve döve öldürür, çocuklarım ortada kalır kimsesiz olduğum için' diye karşılık vermedim. Orada hınçlarını alana kadar bana vurmalarına izin verdim. O haldeyken Allah razı olsun yoldan geçen gençler beni, arabalarıyla karakola götürdüler" ifadelerini kullandı.

    'DARBE ALDIM, KULAĞIM AZ DUYUYOR'

    Gözünden, kulağından, çenesinden ve birkaç uzvundan darbe aldığını ve şu anda darbe alan kulağının az duyduğunu belirten Çelmen, bugün kendisinin başına gelenlerin yarın aynı iş yerinde başkasının başına gelebileceğini ve gerekli hukuki işlemlerin yapılmasını istedi.

    Evlatlarının kendisini yüzü gözü morluk içinde olduğunu görünce hüngür hüngür ağladıklarını belirten Adem Çelmen, şunları söyledi:

    "Okula giden çocuklarımın servis parasını nasıl ödeyeceğim diye düşünüyorum. En büyük liseye giden kızımın okuduğu bölümle ilgili kitaplar alınacakmış. Servis ücretlerini göndermişler. Bir önceki ücretini telefonumu satarak karşıladım. Elektrik ve suyumu ödeyecektim, eve yiyecek içecek alacaktım. Bunun için avans istedim. Paraya ihtiyacım var, cepte 5 kuruş para yok, okul masraflarını nasıl karşılayacağım, evde yiyecek içecek yok nasıl yapacağım bilmiyorum."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Konak İzmir Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title