Haberler

İş Adamları İnan Kıraç ve Rahmi Koç Sandık Başında

Güncelleme:

İnan Kıraç ve Rahmi Koç yerel seçimler kapsamında aynı okulda oy kullanırken Rahmi Koç, "Akşam 5'ten sonra söyleyeceğimizi söyleriz.'' dedi.

İş adamları İnan Kıraç ve Rahmi Koç yerel seçimler kapsamında aynı okulda oy kullandı.

"AKŞAM BEŞTEN SONRA SÖYLEYECEĞİMİZİ SÖYLERİZ"

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İnan Kıraç, oylarını Kandilli İlkokulu'nda kullandı. Oyunu kullanan Rahmi Koç, "Akşam 5'ten sonra söyleyeceğimizi söyleriz'' diyerek okuldan ayrıldı.

"MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN"

Oy kullanmak için eşiyle birlikte Kandilli İlkokulu'na gelen İnan Kıraç ise, "Memlekete hayırlı olsun'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Koç Holding İnan Kıraç Rahmi Koç Kandilli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (4)

tirefeysevgili@windowslive.com:

Bu vatan evlatlarnin ulkeye ne cektirdiklerini sagir sultan duydu biliyor. Sen zihniyettekiler anlamadi hala

22
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞasiye276@hotmail.com:

Dünyada bu zenginlere güzel..Fakirlik yok para çok..

14
4
yanıtYanıtla
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

REY KULLANMAK GUZELDE MUHIM OLAN SONUCUNU KABULLENEBILMEKTE.

13
1
yanıtYanıtla
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

SECIM SONUCUNU HAZMETTIKTEN SONRA BIR DAHAKI SECIME KADAR ULKENIN KADERIYLE OYNAMADAN DEMOKRAT KALABILMEK .MESELENIN BAM TELI BURASI GALIBA.

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title