Haberler

İş Adamı Rahmi Koç, Medamerikan Tıp Merkezi'nin Açılışını Gerçekleştirdi

Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, MedAmerikan Tıp Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, MedAmerikan Tıp Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Koç, basın mensuplarının seçim sonuçlarına ilişkin sorularını "Hastane açılırken seçim olur mu?" diyerek yanıtlamaktan kaçındı.

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları bünyesinde 18 yıldır poliklinik olarak hizmet veren MedAmerikan Polikliniği, yapılan 10 milyon dolarlık yatırımla tıp merkezine dönüştürüldü. Bağdat Caddesi Feneryolu'nda yeni binası ile hizmet vermeye başlayan MedAmerikan Tıp Merkezi'nin açılış töreni, Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç'un katılımı ile gerçekleşti. Açılış törenine Koç'un yanı sıra Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ve sağlık merkezi çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rahmi Koç, "1997 senesinde Çiftehavuzlar'da açtığımız MedAmerikan Polikliniği'ni daha da yenilenmiş şekilde bu binada açtık. En modern ekipmanlarla iki ameliyathane ile her türlü müdahalenin yapılabileceği yarım hastane şeklinde bir hale getirdik. İnsanların hayat standartları arttıkça sağlıklarına daha ehemmiyet veriyorlar. Daha iyi doktorlar, daha iyi tesisler, daha modern cihazlar isterler. Memleketimizde de her gün yeni modern hastaneler açılıyor" dedi.

Açılışın ardından iş adamı Koç, tıp merkezini gezdi. Basın mensuplarının "Seçim sonuçlarını değerlendirir misiniz?" şeklindeki sorusunu Koç, "Söyleyeceklerimi söyledim. Hastane açılırken seçim olur mu?" diyerek yanıtlamaktan kaçındı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koç Vakfı Rahmi Koç Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title