Haberler

İş Adamı Mustafa Koç'un Vefatı

İSTANBUL (AA) – Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Mustafa Koç'un ölümüne ilişkin, Türkiye'nin çok iyi bir insanını, çok iyi bir iş adamını kaybettiğini belirterek, "Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

İSTANBUL (AA) – Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Mustafa Koç'un ölümüne ilişkin, Türkiye'nin çok iyi bir insanını, çok iyi bir iş adamını kaybettiğini belirterek, "Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı üzerine iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim Koç hakkında bilgi almak üzere Amerikan Hastanesi'ne geldi.

Zorlu, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok iyi bir insanını, çok iyi bir iş adamını kaybettiğini belirterek, "Hepimizin başı sağ olsun. Başka söylenecek bir şey yok. Çok üzgünüz" dedi.

ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak da çok üzgün olduğunu belirterek, "İş dünyası üzgün. Bir numaralı iş liderini kaybetti, ülkeye büyük katkıları vardı. Atalarından, babalarından aldığı işleri büyüttü. Bir Türk, dünya markası yarattı. Allah rahmet eylesin, hepimizin milletçe başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Demirören Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören ise şunları söyledi:

"16 yaşımdan beri tanıdığım bir komşumu kaybettim. Çok hüzünlüyüm. Türkiye büyük bir iş adamını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. Allah ailesine, dostlarına sabır versin."

Yılmaz Ulusoy Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy ise "Çok üzgünüz, Mustafa beyi maalesef kaybettik. Hakka yürüdü, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah taksiratını affetsin, bütün uğraşmalara rağmen kurtulamadı. Çok üzgünüz, çok sevdiğimiz birini kaybettik" şeklinde konuştu.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan da 2016 yılının tatsız olaylarla başladığını anımsatarak, "Umarım ki bu duyacağımız son tatsız haber olur" dedi.

Türk sanayisine baş sağlığı dileyen Bahçıvan, "Hepsinden önce Koç Ailesinin, Koç camiasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Koç'un çok genç yaşta kaybedildiğine işaret eden Bahçıvan, "Hayatının en verimli döneminde kaybettik. Sözün bittiği yerdeyiz, ruhu şad olsun" değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de "Başımız sağ olsun, çok üzüldük. Başta Koç ailesinin, sevenlerinin, herkesin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar da Türkiye'nin gerçek anlamda büyük, değerli bir devini kaybettiğini söyledi.

"Bu kadar büyük servete, güce, imkana sahip olup da bir insan bu kadar mı güzel olur, bu kadar mı iyi olur, bu kadar mı asil olur, bu kadar mı dost olur" diyen Ağar, sözlerine şöyle devam etti:

"Çok büyük bir değerdi. Türkiye bunun acısını hep hissedecektir emin olunuz. İnsanlara büyük faydaları vardı" dedi.

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman da "Herkese Allah sabır versin. Kimsenin beklemediği bir şey. Zaten ölüm beklenmez ama bu yaşta ölüm… Üzüntülüyüm" ifadelerini kullandı.

Şimdiye kadar hastaneye gelenler arasında İstanbul Valisi Vasip Şahin, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ, Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, sanatçı Bedri Baykam ile Sibel Can olmak üzere çok sayıda isim de yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Nazif Zorlu Zorlu Holding İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title