Haberler

İş Adamı Babayiğit Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Diyarbakırlı İşadamı Fatih Babayiğit, AK Parti Diyarbakır Milletvekilliği için Aday Adaylığını açıkladı.

Diyarbakır'ın tanınmış Ailelerinden Babayiğit ailesinin genç fertlerinden Fatih Babayiğit, Ak parti Diyarbakır Milletvekilliğine Aday Adaylığını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Açıklamalarda bulunan İş adamı Fatih Babayiğit, Diyarbakır'a hizmet etmenin büyük bir onur vesilesi olduğunu belirterek şu görüşleri dile getirdi:

"Peygamberler, sahabeler ve evliyalar beldesi Diyarbakır, tarih boyunca birçok medeniyete beşiklik etmiş, tarihin taşlara yazıldığı kadim bir kenttir. Sinesinde sayısız mukaddes ve tarihi yapının olduğu, semavi dinlere mensup insanların barış, huzur ve kardeşlik içinde yaşadığı kentimiz, köklü bir maziye sahiptir. Bir açık hava müzesi konumunda olan bu kadim kentin bağrından çıkmış, ekmeğini yemiş, havasını solumuş birisi olarak, çok daha üst düzeyde ve olabilecek en fazla sayıda insana hizmet sunabilmek Amacıyla Milletvekilliği Aday Adaylığımı açıklamış bulunuyorum.

"Geniş Bir Yelpazede Hizmete Adayım"

40 yıldır bu topraklara hizmet eden inşaat firmamızın genel koordinatörlüğünü yürütmekteyim. 2011-2012, 2013-2014 eğitim öğretim yılları içerisinde şehrimize birçok katkıları olan Dicle Üniversitesinde İşletme Yönetimi dersleri verdim. Bölgemizde saygın ve köklü bir kurumun yöneticisi ve aynı zamanda Ekonomist olarak, bu müstesna kente çok daha geniş bir yelpazede hizmet sunabilmek Amacıyla Milletvekilliğine Adayım. Uzun yıllardır mevcut imkanlarımızla memleketimize yıllardır faydalı olmaya çalışıyoruz. İçimizde insan sevgisinin yanı sıra, uzun yıllar sonucunda elde ettiğimiz bilgi ve birikimlerimizi Ak parti bünyesinde geniş halk kitlelerinin faydasına sunmak için bu yola koyulduk. Bu meşakkatli yolculuğun hayırlara vesile olması için azami ölçüde çalışmaya gayret edeceğimin bilinmesini isterim"

FATİH BABAYİĞİT KİMDİR

1977 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Fatih Babayiğit, ilk, orta ve lise öğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. Fatih Babayiğit 2001 yılında Mersin üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknikerliğini bölüm birinciliği ile tamamladıktan sonra, 2009 yılında Başkent üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi iktisat bölümünü başarıyla tamamladı. 2011-2012 – 2013-2014 Dicle Üniversitesi Diyarbakır MYO, İnşaat Teknikerliği bölümünde işletme yönetimi dersleri veren babayiğit, Amerika'nın Newyork Fordham Üniversitesinde bulunan yabancı dil okulunda seminer ve eğitimlere katıldı. İleri derecede İngilizce ve Kürtçe'nin yanı sıra, orta düzeyde Rusça, Çince ve Japonca bilen Babayiğit, bir çok yerel ve ulusal televizyonlarda canlı yayınlanan programlara katıldı, uluslar arası, yerel ve bölgesel gazete ve dergilerde muhtelif defalar yazıları ve röportajları yayınlandı. Evli ve iki çocuk babası olan Babayiğit, 40 yıldan bu yana Aktif olarak faaliyet gösteren inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Babayiğit inşaat firmasında genel koordinatör olarak görev yapmakta.

Kaynak: Temsilci / Politika

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Ak Parti Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (1)

cemil seker:

fatih bey hayırlı olsun senı mılet vekılı edebilmek icin elimizden gelenı yapacagiz senin gib genc dınamık memleketıne faydalı bırısını daha ünceden vekıl olması gerekirdı sımdıden hayırlı olsun sayın vekılım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title