Haberler

İrlandalı Boksör, Aksaray Esnafıyla Aylar Sonra Yüz Yüze Geldi

Güncelleme:

Aksaray esnafıyla girdiği kavgayla Türkiye'nin tanıdığı İrlandalı boksör Mohammed Fadeldabbous, ilk dava için adliyeye geldi. Boksör, dövdüğü esnafla göz göze geldi.

Aksaray'da 5 ay önce su almak isterken su şişelerinin yere dökülmesiyle başlayan tartışma, sonrasında esnaf ile girdiği kavgada tek başına verdiği mücadeleyle gündem olan Kuveyt asıllı İrlandalı Mohammed Fadeldabbous'un karıştığı olayla ilgili açılan davanın ilk duruşması için İstanbul'a geldi. Sanık İrlandalı Mohammed Fadeldabbous ile Aksaray esnafından şikayetçi-sanıklar Şenol Palan ve Şerafettin Özbek katıldı. Diğer sanık Mohammed Raie ise duruşmaya gelmedi. Kavganın tarafları aylar sonra duruşma salonunda yüz yüze geldi.

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Fadeldabbous sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayına avukatıyla birlikte geldi. Fadeldabbous duruşma salonu önünde beklerken vatandaşın cep telefonu tarafından görüntülendi.


Duruşma öncesinde İrlandalı turist Mohammed Fadeldabbous ve Aksaray esnafının adliye koridorunda göz göze gelmesi dikkat çekti.

"HAYATIMI KURTARMAYA ÇALIŞIYORDUM"

Duruşmaya iki avukatla katılan İrlandalı Mohammed Fadeldabbous, "Bir anda her yerden insanlar üzerime geldi. Hayatımı kurtarmaya çalışıyordum. Şok olmuştum. Ve bunlar sadece bir su şişesi için oldu" dedi.


"YABANCI DÜŞMANI DEĞİLİZ"

Olayın başlamasına sebep olan büfenin çalışanı Şenol Palan ile seyyar satıcı Şerafettin Özbek ise İrlandalı Fadeldabbous'un arkadaşlarının alkol alamayınca büfesini basmaya gelmesi üzerine olayın kavgaya dönüştüğünü ileri sürerek "Biz yabancı düşmanı değiliz" diyerek kendilerini savundular.

İDDİANAME..

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şikayetçi-sanıkların "Neticesi sebebiyle ağırlaşmış kasten yaralama" suçundan 5'er yıldan 7'şer yıla kadar hapislerini isteniyor. İddianamede, şikayetçi-sanık Mohammed Fadeldabbous'un ise "Kasten yaralama" suçunu işlediğinden 3 aydan 9 aya kadar hapisle cezalandırılmasını isteniyor.

SAVCI BOKSÖR İÇİN CEZA İSTEMEDİ

Ancak savcı, Fadeldabbous'un meşru müdafaa içerisinde hareket ettiğini gerekçe göstererek TCK'nin 25. maddesi uyarınca eyleminden ötürü ceza verilmemesini istedi. Takdiri ise mahkemeye bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan İstanbul Aksaray Kuveyt 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

İSTANBUL AKSARAY ESNAFLARI:

ULAN MİLLİYET NE HAİN MEDYASINIZ SİZ? AKSARAY ESNAFINI DÖVMÜŞTÜDE FİLAN!! ZİL TAKIP OYNICAKSINIZ NERDEYSE. . . . . . TÜRKE BİR SALDIRIMI OLDUMU DANSÖZLERE DÖNÜYOR BU HAİNLER, DANTEL ETEKLİ PKK ZERDÜŞTLERİ. . YÜREK VARSA AKSARAYDAYIZ, , BELKERİZ. . .

6
13
yanıtYanıtla
wef:

kaç kişiyle

yanıt4
yanıt0
Abc:

Hahaha gördük nasıl beklediğinizi çok yiğitseniz gidin doğuya savaşın klavye artistleri sizi

yanıt4
yanıt0
Ahahaaa:

Yumruğu yiyip kaçan senmiydin yoksa ne kadar zoruna gitmiş yaw

yanıt4
yanıt0
:

Teke tekte adam yer seni

yanıt4
yanıt0
adalett:

kardeşim bu ne adam ülkemizde vatandaşımıza posta koyuyor mallarına zarar veriyor vatandaşımızı dövüyor ve bizim hakim savcımızın yaptığı yargılamaya bak ben de artık başka ülke vatandaşı olmaya gidecem sonra gelip o hakimlerin gözü önünde millete zarar vericem bakalım yine bunulara yaptığı gibi bana davranırmıı

0
17
yanıtYanıtla
ulan kazma:

ulan gerzekk nedemek posta koyuyor mallara zarar veriyor. su alırken siseler devrildi bizim esnaf tek bir adama saldırdı sopalarla bilmem neyle. eli armutmu toplayacak dövünmü beni diyecek. aynısı senin başına gelse herhangi bir ülkede . sen ne yapardın ????

yanıt6
yanıt2
cakallara karsi böyle irlandali lazim:

demekki aktrolcü, Kinder, dindar ve irkci esnafa böyle boksörler lazimki bir daha ali ismaller ve kartopu atan nuhlar öldürülmesin. IRLANDALI CAKALLARI IYI BENZETTI afferin irlandali

10
5
yanıtYanıtla
AKSARAY ESNAFI:

Vay etekli pkk irlandılısı havlamış. Bekleriz Aksaraya sıkıyorsa gel ulan. Bu İrlandalı tontiş eli ayağı kırıldı ve Aksaraylı esnafın yardımı sayesinde kurtuldu. Bu gazetelerde aynı siz gibi Türk düşmanı. Sıkıyorsa tüm yerli İrlandalı gavurları bekliyoruz.

yanıt6
yanıt6
VATANSEVER:

ilk foto da avukat ne biçim bakmış. ezikler der gibi. :)))

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title