Haberler

İranlı General Suriye'de Öldürüldü

Güncelleme:

İran Devrim Muhafızları'ndan üst düzey general Suriye'de öldürüldü. Esad yönetimini destekleyen İran, bugüne kadar yüzlerce askerini Suriye'deki çatışmalarda kaybetti.

İran'ın Fars Haber Ajansı, İran Devrim Muhafızı komutanlarından Tuğgeneral Muhsin Kacariyan'ın Suriye'de vurularak öldürüldüğünü duyurdu.

"TEKİFİRİ TERÖRİSTLERCE ÖLDÜRÜLDÜ"

Haberde, İran'ın Nişabur kenti İmam Rıza 1.Tugay komutanı olan general Kacariyan'ın " tekfiri teröristlerce" (tekfir etmek: birini kafir saymak) öldürüldüğü aktarıldı.

YÜZLERCE ASKERİNİ KAYBETTİ

Suriye'de aktif bir şekilde Beşar Esad yönetimini destekleyen İran, bugüne kadar aralarında üst düzey generallerin de bulunduğu yüzlerce askerini Suriye'deki çatışmalarda kaybetti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Devrim Muhafızları Suriye İran Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (16)

2 kere oku !:

''''bu haber Hatay Harrbiye ve Samandağ daki nusayri leri çok germiş anlaşılan. onlara tek soru. Neden Esad ın babası yıllarca apoyu destekledi ve pkk yı besledi / oğlu halen besliyor? 40 bin şehidimizn sorumlusudur aynı zamanda! ( esad nusayrilerin lideridir= arap alevisi ) var olduklarından bu yana hep Türkiye devletine karşı '''''''''''''''' terör eylemi yapan tüm grupları desteklemişlerdir! '''''''''''''''' nasıl bir kuyruk acıları varsa. . . zaman farkındalık zamanı. ''''

22
0
yanıtYanıtla
A MILITANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:

BUNLARDA ER YOKMU SALLASAN GENERALE DEGIYOR

9
3
yanıtYanıtla
korkunc:

Bu kafir iran sehitlerimize cok saygisizlik yapmisti. Gebersin gitsinler...

5
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

MUNDARGİTTİACEMKÖPEĞİ

5
1
yanıtYanıtla
mahmut:

esas tekfir ve kafir kendileri moskof gavuru ile birlik olup müslüman öldüren bu katil kafirlerin yeri inşallah ebedi cehennem

2
1
yanıtYanıtla
23:

Islamda mezhepcilik yaparak bölücülük ,fitne çıkaran iran pisligin önden gidenidir.

2
1
yanıtYanıtla
OBJEKTİF............:

Adamlar Suriyede savaşta 4 yılda 100 askerini kaybetmiş biz ise 7 haziran seçimlerinden sonra 300 askerimizi polisimizi kaybettik zavallı ülkem. . . . . . . . . . . . . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
Objektif.....:

Adam 1000 km öteden gelmiş kendi çıkarı için savaşıyor sen sınırındaki Türkmenlere destek bile veremiyorsun sen ve iktidarın çok akıllı 3 milyon Suriyeliyide içimize soktular akıllım. . . .

yanıt0
yanıt0
Objektif....:

Türkiyenin güneyi kürtlerle çevrili 100 km bir alan kaldı Fıratın batısı. . . . yakında Rusya ile birlikte operasyon başlatacaklar bakalım demirtaşın dediği gibi mal mal bakacakmıyız yoksa derslerini verecekmiyiz göreceğiz bu arada 66 Türkmen köyünden 61 i esadın eline geçti bizde mal mal baktık adamlar senle böyle dalga geçer. . . . . . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
Zaza bingöl:

Gebersin suriyede ne isi vardi, rusyayami amerikayami savasiyordu

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title