Haberler

İran'dan Yahudi Gazetesine İzin

Güncelleme:

İran İslami İrşad ve Kültür Bakanlığı, aralarında bir Yahudi gazetesi de olmak üzere bazı yabancı medya organlarına ülkede faaliyet gösterme izni verdi.

İran'da Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Genel Sekreteri Muhsin Rızai'ye ait tabnak.ir sitesinin haberine göre, İslami İrşad Bakanlığı çıkardığı izinle ABD merkezli Yahudi gazetesi "Jewish Daily Forward" muhabirlerine İran'da habercilik faaliyetinde bulunmaları için 3 haftalık vize verdi.

NETANYAHU KARŞITI

Jewish Daily Forward gazetesinin, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu hükümetine karşı eleştirel tutum izlediği biliniyor.

BBC'YE DE VİZE ÇIKTI

İran İslami İrşad ve Kültür Bakanlığının bazı yabancı medya organlarına verdiği izin kapsamında İran'da yayın yapması yasaklanan İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye de bir haftalık yayın izni verdiği bildirilmişti.

"FARSÇA SERVİSİ ASKIDA"

Bakanlık sözcüsü Hüseyin Nuşabadi, geçen hafta konuyla ilgili yaptığı açıklamada, haberciliğin tüm kurallarına uyulması şartıyla BBC Dünya Servisi için bir haftalık izin çıkarıldığı bilgisini vermişti.

Nuşabadi, bu iznin sadece söz konusu yayın kuruluşunun dünya servisi için geçerli olduğunu belirterek, "BBC Farsça Servisi'nin İran'daki faaliyetleri, daha önceden olduğu gibi askıda" ifadelerini kullanmıştı.

2009'DA İPTAL ETMİŞTİ

Tahran yönetimi, ülkede gerçekleştirilen 2009'daki tartışmalı cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra düzenlenen olaylar sırasında asılsız haber yapmakla suçlanan İngiliz yayın kuruluşunun lisansını iptal etmişti.

Kaynak: AA / Dünya

Benjamin Netanyahu Kültür Bakanlığı İsrail İran Medya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

kaptanbir bira:

iran hic bir zaman kafirlerle harp etmedi irak vs hep müslümanlarla savasti cibiliyetini yapiyor

32
13
yanıtYanıtla
türkiyeli:

iran dan nefret ettiğim kadar yahudiler den nefret etmiyorum. . . çok ucuz ve düzenbaz bir ülke.

13
30
yanıtYanıtla
millet:

iran = yahudi ne farkları var ki, din dışında. zihniyetleri aynı. ( chp = yavru hdp gibi )

6
24
yanıtYanıtla
hoca:

irani yöneten yahudiler zaten

6
20
yanıtYanıtla
OĞUZ KAĞAN:

İRAN HER AÇILIMI YAPTI AMA NEDENSE NÜFSUN YARISINA YAKINI OLAN TÜRK AÇILIMI YAPMIYOR DA BUNUN HESABINI VERECEK. . .

7
18
yanıtYanıtla
bedevi şeyhmuz:

ne oldu bundan önce yahudilere ve abd lilere ateş püskürüyordunuz sayın iran yönetimi? nereniz gerçek islam sizin? ışıddan ne farkınız kaldı ki?

8
8
yanıtYanıtla
dünya:

petrol fiyatları düşünce, yükseltmek için yeni manevralara başlandı !

4
3
yanıtYanıtla
müslüman:

ırakta ırakla savaşmadı.tüm dünya emperyalizmiyle,islam karşıtı ülkelerle savaştı...

6
1
yanıtYanıtla
K R G L:

IRAN EL ALTINDAN ISRAILLE IS TUTAR KAVGALARI GOSTERMELIKTIR KENDINDEN BASKA MUSLUMAN TANIMAZ KENDISI ISLAM ALEMININ LIDERLIGINE SOYUNUR FAKAT NE CAPI YETER NE BOYU SIA KINDARLIGI BUNA IZIN VERMEZ BU HIRS ONU ISLAM DUSMANLARIYLA ISBIRLIGINEDE SEVKEDER ONU YOLA GETIRMEK ICINDE YAVUZ GIBILER VAZIFELENDIRILIR BITMEZ BILMEZ BIR OSMANLI DUSMANLIGI VARDIR OSMANLI VIYANA KAPILARINA DAYANINCA ARKADAN CELME VAZIFESI GORUR MUSLUMAN KILIKLI ACEMIN BUTUN KATAKULLILERI ISLAM UZERINDENDIR ACEMDE OYUN BITMEZ

3
3
yanıtYanıtla
Yuh:

Güzel bu iranın iç savaşı yakındır

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title