Haberler

İran'da Bir Kadına Tecavüz Eden 3 Kişi Halka Açık Alanda İdam Edildi

Güncelleme:

Silahlı soygun, tecavüz ve uyuşturucu kaçakçılığı suçları idamla cezalandırıldığı İran'da bir kadını kaçırıp tecavüz eden zanlılar, halka açık alanda idam edildi.

Taksici gibi davranarak bir kadını arabayla zorla şehir dışına çıkarıp tecavüz ve gasp etmekten yargılandıkları davadan hüküm giyen 3 kişi asılarak infaz edildi.

HALK ANONSLARLA DAVET EDİLDİ

İnfaz, suçun işlendiği başkent Tahran'ın batısındaki Kerec kentinde halkın katıldığı alanda gerçekleşti. Bir gün önceden alana bilgilendirme pankartları asan polis, infaz yapılmadan saatler önce anonslar yaparak halkı idam alanına davet etti.

TECAVÜZ İNFAZLARI HALKA AÇIK ALANDA YAPILIYOR

İran'da silahlı soygun, tecavüz ve uyuşturucu kaçakçılığı suçları idamla cezalandırılıyor. İdamların birçoğu kapalı cezaevi alanında yapılırken, başta tecavüz infazları olmak üzere idamlar bazen halka açık alanlarda yapılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tahran İran Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (191)

faruk:

Erken seçim için kendi askerini polisini vurduran kişileride idam etmek gerekiyor.

33
20
yanıtYanıtla
AŞIRI SAĞCI YOBAZ:

AH BU HDP''YE DESTEK VERENLERİDE GÖSTERİR İNŞALLAH RABBİM ŞU İDAM SEHPASINDA YOKSA BİZ ASACAĞIZ BU CANİLERİ

18
35
yanıtYanıtla
REDONDO:

işte bu helal olsun İRANA

48
4
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Ah birde bizim ülkede uygulasalar idamı

47
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İmralıdaki kanı bozuk ve yandaşları Diyarbakır''ın göbeğinde asılmalı.

37
9
yanıtYanıtla
AKINCI:

Bizde de idam olsun. . . . bakalım terör diye birşey kalıyor mu

40
5
yanıtYanıtla
kral34:

adamlar şia ama en azından adaletleri vicdana hitap edebiliyor. biz Osmanlı şeriatı olmadıkça ülkede huzur saglayamayız.

33
5
yanıtYanıtla
Enes:

Iran nasil idami uyguluyorsa türkiyede aynisini yapmali

33
4
yanıtYanıtla
tayyibMobil-ANDROID:

tayyib astırmıştır onlarıda.. herşey tayyibin suçu zaten.. kaderine terk edip ite köpeğe teslim etseydi ülkeyi böyle olmazdı

9
26
yanıtYanıtla
Faruk:

Birde bir iran hayranligi cikti, anlamadim niye, bana gore israilden daha antipatik bir ulke, sokakta adam asmak, olacak is mi barbarlik yahu, idam cezasina sozum yok, gizli infaz et, oligarsik ve dini bir yonetimi var, ha is dine gelince ben de derim ki senin anladigin ve yasatmaya dayattigin din (siyaset) bakalim bana dogru geliyor mu, elbette gelmiyor, sapik şii itikadi, oligarklar var, iranin zenginligi yiyor, hukuk adalet yok, baskici rejim, kapalı ekonomi, iran budur...

10
25
yanıtYanıtla
Tüm 191 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title