Haberler

Irak'taki Çatışmalar - Akçakale Belediyesi'nde Türkmen Ailelere Yardım

Irak'taki çatışmalar- Akçakale Belediyesi, ülkelerindeki çatışmalardan kaçarak ilçeye sığınan Türkmen ailelere yardımda bulundu Akçakale Belediyesi, Irak'taki çatışmalardan kaçarak ilçeye sığınan Türkmen ailelere gıda, çocuk bezi ve oyuncak yardımında bulundu.

Irak'taki çatışmalar- Akçakale Belediyesi, ülkelerindeki çatışmalardan kaçarak ilçeye sığınan Türkmen ailelere yardımda bulundu Akçakale Belediyesi, Irak'taki çatışmalardan kaçarak ilçeye sığınan Türkmen ailelere gıda, çocuk bezi ve oyuncak yardımında bulundu.Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, eşi Ayşenur Ayhan ile Telafer kentindeki çatışmalardan kaçan yaklaşık 500 kişilik Türkmen ailenin misafir edildiği Akçakale Spor Salonu'nu ziyaret etti.Ailelerle sohbet eden Ayhan, ziyaretin ardından beraberinde getirdiği gıda, çocuk bezi ve oyuncakları Türkmen sığınmacılara dağıttı.Türkiye'ye sığınan Türkmen aileleri ziyaret ederek, onların yanlarında olduklarını göstermek istediklerini belirten Ayhan, "Belediye olarak misafirlerimize her türlü desteği verebilmek için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Onları, evlerindeymiş gibi ağırlamak için elimizden gelen yardımı yapacağız" dedi. Ayhan, Akçakale'de yaşayan Suriyeli ve Türkmen aileler için diğer belediyelerden de yardımcı olmalarını istedi. -Akçakale

Kaynak: AA / Güncel

Abdulhakim Ayhan Akçakale Telafer Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title