Haberler

Irak'ta IŞİD Militanları Ebola mı Saçıyor?

Güncelleme:

Irak'ın Anbar vilayetindeki bir polis yetkilisi, öldürülen bir IŞİD militanının cesedinde Ebola virüsü saptandığını ileri sürdü.

Dünyanın iki önemli ve korkutucu gündemi Irak'ın Anbar vilayetinde birleşti. Barzani yönetimine yakınlığıyla bilinen Rûdaw internet sitesine konuşan Anbar'daki bir polis yetkilisi, Cezire bölgesinde öldürülen IŞİD militanının cesedinde Ebola virüsü teşhis edildiğini belirtti.

"IRAK'A YAYILMASINDAN ENDİŞE DUYULUYOR"

Teşhisin, Bağdadi nahiyesindeki Esad Askeri Merkezi'ndeki Amerikalılar tarafından konulduğunu öne süren kaynak, "virüsün onlarca IŞİD'liye bulaştığını ve Irak'a yayılmasından endişe duyduklarını" söyledi.

EBOLA'DAN EN ÇOK ZARAR GÖREN ÜLKELER

Dünya Sağlık Örgütü'nün raporuna göre, bir yıla aşkın süredir dünyada yayılmakta olan Ebola virüsünden en çok zarar gören ülkeler Liberya, Kenya ve Sierra Leone.

SAĞLIK BAKANLIĞI İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Rûdaw, geçtiğimiz ay da Musul'da IŞİD militanlarına Ebola bulaştığını duyurmuş, ancak Irak Sağlık Bakanlığı bu iddiayı yalanlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Irak Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

amedliMobil-ANDROID:

ben bir kürdüm kobaneden zafer naraları atılıyor acaba abd yahudiler olmazsa böyle olurmuydu kim onaracak oraları eskiden olsada şimdi t.c de hiçbir eksiğimiz ayrımımız yokk

8
14
yanıtYanıtla
dezerformasyonmobilWeb@haberler.com:

bu haberler dezerformosyon haberler...kafirlerin hileleri başka birşey değil

7
12
yanıtYanıtla
ANTi - FAŞiSTMobil-ANDROID:

Konu IŞiD Ebola Olurken Yorumlarda Ne Alakaysa Faşist Türklerin PKK Fobisi (Korkusu) Mevcut.

5
4
yanıtYanıtla
SABRİ:

Yav he hee

4
3
yanıtYanıtla
Çeko Mobil-IOS:

İş it çi hayvanların hepsinin derhal itlaf edilmesi insan ve çevre sağlığı için Şart

4
1
yanıtYanıtla
DayiMobil-ANDROID:

dogrudur yapar bu serefsizler cephede kaybetmeye baslayinca herturlu serefsizliigi yapar bu kopek dolu kafirler hersey beklenir bunlardan

4
1
yanıtYanıtla
MEHDI ORDUSU:

SIZDEN DAHA IYI KAFIR BU DUNYAYDA VARMI PKK KOPEKLERI

yanıt0
yanıt2
deniz demir:

bırak sen AMEDLİ falan değilsin ayak yapma başkalarının ağzıyla iş yapma şimdi aklına geldi oraları yapmak zamanında İŞİT verilen bombalar yaktı oraları. . . .

2
2
yanıtYanıtla
Vatan tcMobil-ANDROID:

Normal insanlar bu programlara gelmez zaten akıllı insan orda bulana helal

2
1
yanıtYanıtla
deli dumrul:

amin kardeşim hepsine bulşsın ki sende dahil dünyaya yayılsın o zaman ettiğin duanın gerçekleştiğini görünce sevinirsin hele i bütün aileni gömüpte yaşayan şanslı azınlıktan olunca daha çok sevinirsin herhalde. . . lan olum geri zekalı mısınız siz tipiniz mi öle gösteriyor EBOLA nezle değil en alasından biyolojik silah. . . haa haa sana bir söz ara kim sölemiş bul. . . '' ne dilediğine dikkat et MİDAS gerçekleşebilir. . . '' haa haa haa katılıyoYORUM. . gülmekten. . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title