Haberler

İplik Fabrikasındaki Yangın Sürüyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Fabrikadaki yangından detaylar- Olay yerinde alınan güvenlik önlemleri ve itfaiyeler- Fabrikadan eşyaların çıkarılması Bursa'da iplik fabrikasındaki yangın- Fabrikada çıkan yangın, müdahaleye rağmen devam ediyor Bursa'da öğlen saatlerinde iplik fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Fabrikadaki yangından detaylar- Olay yerinde alınan güvenlik önlemleri ve itfaiyeler- Fabrikadan eşyaların çıkarılması Bursa'da iplik fabrikasındaki yangın- Fabrikada çıkan yangın, müdahaleye rağmen devam ediyor Bursa'da öğlen saatlerinde iplik fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen sürüyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde (DOSAB) polyester iplik üreten bir fabrikada bugün saat 12.00 civarında çıkan yangına Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri 20 araçla müdahale etti.Ekipler yangını kontrol altına alabilmek için çalışırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan da söndürme çalışmalarını yerinde takip ediyor. Bu arada fabrikadan yükselen alevler ve dumanlar, şehrin yüksek kesimlerinden görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title