Haberler

    İphone 6s ve İphone 6s Plus'ın Arkasında Samsung Var

    Samsung, yeni ürünlerde birçok noktadan destek sağlayacak.

    Mahmut Saral - -

    Samsung, yeni iPhone telefonlarda kilit roller üstlenebilir. Güney Kore'den endüstri kaynaklarına dayandırılan yeni haberlere göre Samsung, Apple'ın önümüzdeki eylül ayında görücüye çıkaracağı iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ında kullanılacak NAND flash memory çiplerini sağlayan marka olacak. Bu sayede yeni iPhone'ların daha hızlı okuma ve yazma hızı olurken gücü de daha tasarruflu kullanabilecek. Raporun devamında, Samsung'un Çin'deki fabrikasında bu çipleri stabil çalışma ve dayanıklılık gibi alanlarda test ettiği bildiriliyor.


    Öte yandan, iddialara göre Apple, artan 64GB iPhone talepleri sebebiyle özellikle Çin ve Avrupa'ya daha fazla 64GB model göndermeyi planlıyor. Bu yüzden de Apple'ın iPhone 6s ve 6s Plus için Samsung ile anlaşabileceği konuşuluyor. Raporun devamında, iPhone 6 ve 6 Plus'ın hafıza tarafında Toshiba (50%), SK Hynix (30%), ve Sandisk (20%) gibi firmaların katkılarından söz edilmiş. Yeni modellerde bayrağı Samsung devralabilir.


    Ve evet, daha önce gelen raporlarda, Samsung'un iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ta kullanılması muhtemel A9 çipinde başrol oynayabileceği ve yeni ürünün 14nm teknolojisiyle üretilebileceği de söyleniyordu. Kısacası Samsung, yeni Apple ürünlerinde ciddi roller üstlenebilir.


    Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Samsung Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title