Haberler

    İphone 6c ve İphone 6s'in Çıkış Tarihi

    Taptaze bir rapor yeni iPhone'ların tanıtım ve çıkış tarihlerini ortaya çıkardı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Her geçen gün iPhone 6c'nin varlığını teyit eden daha fazla rapor ve söylenti ortaya çıkıyor. China Times tarafından yayınlanan yeni bir makalede Foxconn'un 6c yüzüne iş gücünü arttırmaya niyetli olduğu ileri sürüldü. Çıkış tarihi olarak kasım ayı gösterildi.


    Şimdiye kadarki birçok söylenti 4 inç'lik iPhone 6c'nin yolda olduğunu gösteriyor. Fakat bununla birlikte Apple'ın iPhone 5s satışlarını baltalamamak adına 6c'yi iPhone 7 ile çıkarmak istediğine dair spekülasyonlar da var. Hikayenin sonunu IHS Teknoloji Araştırma Direktörü Kevin Wang söyledi.


    iPhone 6c'nin sırrı


    Kevin Wang kısaca iPhone 6c'nin bu sene içinde satışa çıkacağını vurguladı. Weibo'da konuyla ilgili düşüncelerini paylaşan Wang, 6c'nin satış rakamlarını yükselteceğini de belirtti. Dahası Apple'ın akıllı telefon segmenti ötesinde otomotiv pazarında faaliyetlerini genişletmeye devam ettiğini, Mercedes ve BMW gibi üreticilerle daha yukarı seviyede ortaklıklar olabileceğini iddia etti. Aslında Apple uzun süredir otomotiv pazarıyla ilgili oldu. Steve Jobs'ın kendi tasarladığı ve üretmeyi istediği Apple aracı Tesla'nın ilk aracından daha öncesine dayanıyor.


    İddia: iPhone 6c için hazırlık yapılıyor


    Her neyse otomobilleri bir kenara bırakalım ve konumuza geri dönelim. İsimsiz tedarik zinciri kaynağına dayandırılan farklı bir rapora göre iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPhone 6c 9 Eylül'de değil, 8 Eylül'de tanıtılacak ve on gün sonra yani 18 Eylül cuma günü de satışa sunulacak. Bu tarihler Apple'ın geleneksel takvimine uyuyor. Kulağa mantıklı gelen bir durum. Diğer yandan bu yeni rapor China Times'ın ve Ming-Chi Kuo'nun öngörü raporu ile ters düşüyor. Sizin bu konudaki yorumlarınız nedir?



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Times Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title