Haberler

iPhone 6 Plus'ta, Büyük Kamera Sorunu

Güncelleme:

iPhone 6 Plus kullanıcıları, bükülmeden ve depolama birimindeki sorundan sonra şimdi de büyük kamera sorunu yaşadıklarını dile getirdi.

İnternetteki Apple foruma iPhone 6 Plus kullanıcılarından kamera şikayeti yağdı.

Dünya çapında iPhone 6 Plus kullanıcılarının bazıları büyük kamera sorunu yaşadıklarını Apple foruma yazdıkları şikayet mesajlarıyla dile getirdi. Sosyal medyada hızla yayılan "iPhone 6 Plus kamera sorunu" başlığıyla paylaşılan video görüntülerinde sorun gözler önüne seriliyor.

ODAKLANMA SORUNU

Mesajları yakından incelediğinizde iPhone 6 Plus kullanıcıları telefonun kamerasının odaklanma sorunu yaşadığından yakınıyor. Çoğunluğun telefonun flu ve deforme olmuş görüntü çektiğinden şikayetçi olması dikkat çekiyor.

Uzmanlar, sorunun iPhone 6 Plus'ta bulunan OIS (Optik Görüntü Sabitleme) sistemindeki hatadan kaynaklandığını belirtti. Optik Görüntü Sabitleme sadece iPhone 6 Plus'ta yer alıyor.

Görünen o ki, Apple teknik ekibi, iPhone 6 Plus telefonlarda yer alan OIS sistemini ayrıntılı olarak yeterli bir denemeden geçirmemiş.

Kaynak: Sabah

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Apple Teknoloji Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

seyfi:

samsungtan şaşmayın

12
6
yanıtYanıtla
YorumcuMobil-IOS:

6 yıldır apple kullanıyorum. Her yeni ürün çıktığında bilmem ne sorunu var diye haberler çıkıyor yerli-yabancı kaynaklarda. Ben hiç birinde sorun yaşamadım. Artık çok belli oluyor sırf apple ismi haber okutturuyor, video izlettiriyor diye sorun üretildiği. Dünya'nın en zengin şirketi, sadece elektronik alanda değil her alanda. E bunu da kullanan kullana. Adam YouTube de bir sorun üretiyor koyuyor videoyu TAK 2 milyon izlenme. HOP reklam geliri... Almayı düşünen adamın kafasını karıştırmaktan başka birşey değil. Kaldı ki apple a 14 gün içinde git ben bu ürünü kullandım ama değiştireceğim ya da iade edeceğim de, NEDEN DİYE SORMUYORLAR bile. Geri kalan bir çok firmada çoğumuz yaşadık KULLANICI HATASI saçmalığını.

8
7
yanıtYanıtla
kad1rMobil-IOS:

Kapitalizm sistem devam ediyor ...3 milyara telefon olmaz kamerayı bırak ana menüdede pikselleri dikkatli baktığınızda bi fluluk var ve görünüyor nası full hd ekransa..4k diye bi ekran var dimi yani...bi kere kamera 8mp çok düşük en az 25 mp olması gerekli yani 3milyarda neyin 3milyarı sömürülmeninmi..iPhone 6 lar en az 1.400tl daha ötesi olamaz haketmiyor.bunun zenginlikle fakirlikle bi alakası yok ..çünkü Herşeyin bi Hakkı var ve bu fiyatlar bu özelliklere çok çok çok fazla..ayıptır ve kul hakkıdır..

13
1
yanıtYanıtla
nnnn:

kalitenin adıdır apple. . . .

5
6
yanıtYanıtla
kral sonyMobil-ANDROID:

sony Xperia z3 diye bir canavar varken, başka telefona bakmayın

9
0
yanıtYanıtla
bedrettin dalanMobil-ANDROID:

klas insanlar iphone kullanir diyen zırtoya cevap hadi ordan be

8
1
yanıtYanıtla
r.sultanım aydemir:

onu bunu bilmem telefonda samsung dan şaşmamak lazım. . 10. numara. . 22 yl tercubeee

8
1
yanıtYanıtla
yasar özler:

kullanması çok kolay v güzel bir telefon samsungdan daha kullanışlı bir telefon kullanınız tavsiye ederım

3
6
yanıtYanıtla
HüseyinMobil-IOS:

Her türlü haber oluyor bu Apple, vay canına

3
3
yanıtYanıtla
mert ozgurMobil-ANDROID:

tam bir kotuleme kampanyasi bu

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title