Haberler

    İphone 6, İlk Machintosh ile Aynı Yerde Tanıtılacak!

    Apple kullanıcılarının ve büyük ekran tutkunlarının merakla beklediği iPhone 6, Steve Jobs'ın efsane tanıtım salonunda tanıtılacak!

    Apple kullanıcılarının ve büyük ekran tutkunlarının merakla beklediği iPhone 6, Steve Jobs'ın efsane tanıtım salonunda tanıtılacak! İşte detaylar…

    Her gün paylaşılan sızıntıların yerini doğrulamalara bıraktığı iPhone 6'nın sızıntı parçaları, görselleri ve fiyatıyla ilgili haberler paylaşmaya devam ederken şimdi de nerede tanıtılacağı kesinlik kazandı. Apple'ın efsanevi tanıtım salonlarından birinde tanıtılacak iPhone 6'nın 30 yıl öncesinde de Steve Jobs tarafından ilk Machintosh tanıtılmıştı.

    Amerika Kaliforniya'daki San Jose/Cupertiono'da tanıtılacağı bilinen iPhone 6'nın Flint Center'da teknolojiseverlerin karşısına çıkacağı kesinleşti. Daha önceki nesil Apple akıllıları ise, San Francisco'da bulunan yerba Buena Center'da tanıtılıyordu.

    Performing Arts'ın kullandığı bir mekan olan Flint Center, Apple'ın Cupertino ofisinin yakında yer alıyor. 1984 yılında yani 30 yıl önce Steve Jobs tarafından ilk Machintosh'un tanıtıldığı salonda kullanıcı karşısına çıkacak iPhone 6'yı merakla bekliyor ve tanıtım gününe kadar gelen doğrulamaları sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

    The post iPhone 6, İlk Machintosh ile Aynı Yerde Tanıtılacak! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Steve Jobs Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title