Haberler

İphone 6, Bu Gece Satışa Çıkıyor!

Güncelleme:

Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus bu gece ülkemizde satışa çıkıyor.

Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, 19 Eylül'de dünyanın bazı bölgelerinde satışa çıkartılmıştı. İlk etapta ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Japonya, Hong Kong, Singapur, Avustralya, Çin, Hindistan ve Rusya gibi ülkelerde satışa çıkartılan yeni iPhone'lar kısa sürede satış rekorları kırmayı başarmışlardı. Bu cihazlar bu gece itibarıyla ülkemiz dahil olmak üzere 22 ülkede daha satışa çıkacak.

Diğer taraftan bazı firmalar ülkemizde birçok kişi tarafından beklenen iPhone 6 modelleri için geceden özel organizasyonlar düzenliyorlar. Mesela Avea, İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki "Kat İletişim"de 26 Eylül 00:01'de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin satışını gerçekleştirecek.

İstanbul'da Bağdat Caddesi Kat İletişim, Ankara'da Kızılay Caddesi Yalçıner İletişim ve Mersin Forum AVM'de Gürgençler İletişim'de düzenlenecek etkinlikler 25 Eylül saat 18:00'dan itibaren başlayacak ve 26 Eylül saat 02.00'ye kadar devam edecek.

Öte yandan Avea'nın dışında Bimeks de iPhone 6'nın satışına bazı mağazalarında gece yarısı başlayacak. 25 Eylül Perşembeyi 26 Eylül Cuma'ya bağlayan gece saat 00:00'dan itibaren iPhone 6 satışına başlayacak olan Bimeks mağazaları ise şunlar: İstanbul'da Buyaka AVM ve Capacity AVM Bimeks mağazaları ile Ankara'da Ankamall AVM Bimeks ve İzmir'de Bornova Forum Bimeks.

Diğer GSM operatörleri ya da teknoloji marketlerin bu konu hakkında çalışmaları olup olmadığı şu an için bilinmiyor. Bu konuda gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Bimeks Eylül Apple Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title