Haberler

    İphone 4s İçin Şikayetler Gittikçe Artıyor!

    Apple'ın iPhone 4S, bu yıl iOS 8'i destekleyen son alt model oldu!

    Apple'ın iPhone 4S, bu yıl iOS 8'i destekleyen son alt model oldu! Peki ya performans konusundaki kullanıcı şikayetleri? İşte detaylar…

    Akıllı cihaz pazarının popüler üreticilerinden Apple, 3 yıl önce teknolojiseverlerin beğenisine sunduğu iPhone 4S'e yeni bir güncelleme daha getirdi. WWDC 2014 etkinliğinde uygulama geliştiricilerinin kullanımına sunulaan iOS 8, yeni nesil Apple akıllıları iPhone 6, iPhone Plus ve iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S için güncellenebilir olmuştu.

    Geçtiğimiz günlerde Türkiye saatleriyle 20: 00'da tüm kullanıcılar için yayımlanan iOS 8, iPhone 4S kullanıcılarına da bildirim olarak düşmüştü. Geçtiğimiz yıl iOS 7'nin iPhone 4'ü yavaşlatması nedeniyle kullanıcısından birçok şikayete maruz kalan iOS 7'nin yanı sıra bu yıl da iPhone 4S kullanıcıları iOS 8'e isyan bayraklarını çekti.

    iOS 8'in Beta sürümlerinde herhangi bir kasma sorunu ile karşılmayan iPhone 4S, sosyal medya'da popüler başlıklardan biri oldu. Twitter üzerindeki kullanıcı paylaşımlarına göre, iPhone 4S ve iPad 2, iOS 8 için yetersiz kalıyor ve bir uygulama neredeyse 2-3 katı daha yavaş açılıyor. Gelen tweet'ler arasında, takipçilerine "Denemeyin!" uyarısını yapan kullanıcıların yazıları ise şöyle:

    iPhone 4S Şikayet

    The post iPhone 4S İçin Şikayetler Gittikçe Artıyor! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title