Haberler

    İpad Air 2'den Yeni Sızıntı

    iPad Air 2'nin koruyucu kılıfındaki gizemli delik nedir?

    Hasan Uğur Nayır - -

    iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch resmiyete kavuştuktan sonra dedikodular kesildi. Ufaktan ufaktan yeni nesil iPhone için bazı iddialar var. Ama asıl dedikodular şimdi Apple'ın yaklaşmakta olan diğer iOS cihazları üzerine. Yani iPad Air 2 ve iPad mini 3 için. Arada sırada iPad Pro raporları yayınlanıyor.


    Yeni iPad'ler gündeme iPhone 6'lar kadar çok sık gelmedi. Ama yeni bir sızıntı var. Bu sızıntı iPad Air 2'nin koruyucu kılıfına ait. İlgi çekici nokta ise koruyucunun kamera kısmı yanında yer alan ufak delik.



    Kılıf sızıntıları cihazın kendisi hakkında fazla bilgi vermese de, bazı detayları içinde barındırır. Sert plastikten olan kılıfta kamera yanındaki delik için akla gelen ilk şık mikrofon olması. Flaş olabilir mi? Ama flaş için küçük boyutta kalıyor. Kaynaklar kameranın odaklanması için yardımcı bir ekipman (Lazer odaklı?) olabileceğini iddia ediyor. Belki de tamamen fake olabilir.



    Şimdilik yeni gelişmeler bu kadar. Ama iPad'lerle ilgili yeni sızıntılar, iddialar oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Apple İpad Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title