Haberler

    İos 8, İphone 4s'e Yaramayabilir!

    Apple'ın dün güncellemeye açılan iOS 8 işletim sistemi, iPhone 4S'e yaramayabilir!

    Apple'ın dün güncellemeye açılan iOS 8 işletim sistemi, iPhone 4S'e yaramayabilir! Güncel fakat yavaş olmak mı? Sizin için karsılastırdık!

    Haziran ayında tanıtılan ve uygulama/oyun geliştiricileri için Beta sürümlerinin indirilebilir olduğu iOS 8, dün itibariyle Apple'ın tüm iCihaz kullanıcılarına geldi. iPhone 4'e destek sağlamayan iOS 8, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinde güncellenebilir olacak.

    Apple'ın tüm zamanların en büyük ekranlı iki yeni iPhone modeli 6 ve 6 Plus için geliştirilen ve beraberinde gelen iOS 8, iPhone 4S'e her ne kadar yüklenebilir olsa da, getirdiği yeniliklerden bir çoğu kullanılabilir olmayacak. Eh, bir de geçtiğimiz yıl iOS 7'nin iPhone 4'e yaşattığı gibi bir yavaşlama söz konusu olunca…

    AirDrop yani tüm Apple cihazlarıyla Wi-Fi üzerinden veri alışverişinin yapılabilmesini sağlayan servis güncellemesi.

    Touch ID, bildiğiniz üzere Apple, iPhone 5S'in anaekran tuşu yerine bir de parmak izi okuyucu koymuştu. (Ilk adımda yalnızca Apple kimliklerini tanıyan Touch ID'nin kısa süre içinde banka ve devlete yönelik sayfalarda da kullanılabileceği öne sürülüyor.)

    Open GL ES 3.0

    Metal API

    64-Bit ARMv8

    V.b gibi uygulama ve özelliklerin de çalışmayacağı/mevcut olmayacağı iPhone 4S'de LTE desteği de bulunmuyor. 3.5 inç ekran boyutuyla sınırlarla karşılaşacak kullanıcılar, A5 işelemci ve 2.4 GHz Wi-Fi bağlantısıyla, değişime gereksinim duyabilirler. Peki iOS 7.1.2'den iOS 8'e geçersem cihazım ne kadar yavaşlar? Diyorsanız, sizin için bir karşılaştırma listesi hazırladık:

    The post iOS 8, iPhone 4S'e Yaramayabilir! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title