Haberler

İntihar Eden Gencin Cesedini Hayvanlar Parçaladı

KAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde av tüfeğini çenesinin altına dayayıp tetiğe basarak intihar eden gencin cesedini yabani hayvanlar parçaladı.

KAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde av tüfeğini çenesinin altına dayayıp tetiğe basarak intihar eden gencin cesedini yabani hayvanlar parçaladı.

Tomarza'daki Elmalı Barajı yakınında bir kişinin cesedinin olduğunu görenler, polis ekiplerine haber verdiler. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede, cesedi bulunan kişinin 22 yaşındaki İsa Arslan olduğu belirlendi. Gencin, av tüfeğini çenesinin altına dayayarak intihar ettiği belirtildi. Arslan'ın 8 gün önce intihar ettiği, çevrede bulunan yabani hayvanların saldırısı sonucu vücut bütünlüğünün bozulduğu tesbit edildi.

İntihar eden gencin çok sevdiği ve zamanının büyük çoğunluğunu birlikte geçirdiği 22 yaşındaki arkadaşı Nazım Kahraman'ın 25 Temmuz Pazartesi günü ani ölümü üzerine bunalıma girdiği ve telefonunda kayıtlı arkadaşlarına, "Nazım öldükten sonra yaşamın bir anlamı yok, hepiniz hakkınızı helal edin" notunun bulunduğu mesaj attığı iddia edildi. Gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis olayla ilgili çok yönlü araştırma başlattı.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tomarza Kayseri Elmalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title