Haberler

İntihar Edeceğini Facebook'ta Yazmış

Konya'da 25 yaşındaki Erciyes Çanlıdağ, otobüs durağında pompalı tüfekle kalbine ateş ederek intihar etti.

Konya'da 25 yaşındaki Erciyes Çanlıdağ, otobüs durağında pompalı tüfekle kalbine ateş ederek intihar etti. Çanlıdağ, olaydan kısa süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, "Sanırım en iyisi intihar etmek. Ben gidiyorum. Yani inşallah. Çok sıkıldım bu tarafta. Biraz da diğer tarafta gezineyim. Her zamanki gibi soğuk kanlılıkla tetiği çekeceğim. Bu kez son görevi kendime yapacağım" paylaşımını yaptığı dikkat çekti.

Olay, saat 03.45 sıralarında merkez Meram İlçesi Yeni Yol üzerinde bulunan bir otobüs durağında meydana geldi. Yakınlarda bulunan bir oto galerinin güvenlik görevlisi, Erciyes Çanlıdağ'ı yerde kanlar içinde görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından Çanlıdağ'ın tüfekle kalbine ateş etmesi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Erciyes Çanlıdağ'ın, tetiği çekmeden kısa süre önce arkadaşı Abdullah Hayıroğlu'nu arayarak intihar edeceğini söylediği ortaya çıktı. Hayırlıoğlu'nun bunun üzerine, Çanlıdağ'ın İhsaniye Mahallesi'ndeki evine gitti. Kapıyı kimsenin açmaması üzerine durumu polise bildirdi. Hayıroğlu bu sırada aradığı arkadaşı Çanlıdağ'ın intihar ettiğini bilgisine ulaşarak olay yerine geldi. Erciyes Çanlıdağ'ın olaydan kısa süre önce sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında, "Sanırım en iyisi intihar etmek. Ben gidiyorum. Yani inşallah. Çok sıkıldım bu tarafta. Birazda diğer tarafta gezineyim. Her zamanki gibi soğuk kanlılıkla tetiği çekeceğim. Bu kez son görevi kendime yapacağım" mesajını yayınlaması dikkat çekti.

Poliste çoğunluğu silahlı yaralama olmak üzere 17 suç kaydı bulunduğu belirtilen Çanlıdağ'ın cenazesi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Erciyes Meram Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title