Haberler

İnternet Ortamında Paykasa.org'un Sanal Kartı ilgi odağı oluyor.

Güncelleme:

İnternet Ortamını güvenilir parası olarak adlandirılan Paykasa resmi sitesi paykasa.org tarafından satılmaktadir.

Alınan bilgilere göre internet ortamının elektronik paraları Astropay ,ukash , paykwik , Paykasa gibi ödeme alternatifi sunan kartlar'dan Türkiye'de ilgi odağı oldu fakat Bddk tarafından lisans alımları için için başvurular devam etmekte olduğu haberini aldık.

Türkiye'nin Elektronik Para Şirketleri BDDK için başvularını sürdüren firmalar.


Merkezi Kuzey Kıbrıs Cumhuriyetin'de bulunan bir girişim olan 'Paykasa Resmi sitesi Paykasa.org' 10€ 20# 30€ 40€ 50€ 60€ 100€ 150€ 200€ 250€ ve 500€ kart seçeneklerini satışa çıkardı.

Ukash, Birleşik Krallık kökenli elektronik kart ve güvenlik şirketidir. 2005 yılında kurulan şirket 31 Ekim 2015 tarihinde kapanmıştır. Ukash sisteminde ATM'de kullanıcıların şifre güvenliğini sağlama özelliği vardır.

Yukarda belirttiğimiz gibi birçok firma üzerinden Elektronik para sektörüne giriş yapan sitelerBDDKtarafından lisanslarını temin edebileceklermi haberler.com tarafından ilgi odağı.

İnternet Ortamında kullanıcıların online ödeme sistemi olarak ilgi odağı olan''paykasa kart satın almak''içinadresinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Advertorial Haberler Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title