Haberler

    Inter, Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ı İstiyor

    Güncelleme:

    Mancini'nin çalıştırdığı İtalyan Ligi ekiplerinden Inter, Beşiktaş'ta forma giyen 24 yaşındaki Tolgay Arslan'ın transferi için sezon sonunda harekete geçecek.

    Beşiktaş'ın Hamburg'dan kadrosuna kattığı Tolgay Arslan için bir İtalyan devinin devrede olduğu öne sürüldü. Alman basınında yer alan haberlere göre bu sezon hayalkırıklığı yaşayan ve gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturmanın çalışmalarına şimdiden start veren Inter Kulübü'nün, siyah-beyazlıların 24 yaşındaki oyuncusunu listesine aldığı duyuruldu.

    DAHA ÖNCE DE GİRİŞİMDE BULUNDULAR

    Galatasaray eski hocası Roberto Mancini'nin başında bulunduğu Milano ekibinin, oyuncunun Hamburg'dan ayrılış sürecinde ocak ayında da kendisi için girişimlerde bulunduğuna dikkat çekildi. O dönem Alman ekibi ile görüşmelerde de bulunan İtalyan idarecilerin koşulların oluşmaması nedeniyle transferi gerçekleştiremediği ifade edildi.

    SEZON SONU GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

    Tolgay'ın Beşiktaş'taki performansını yakından takip eden Inter'in, genç yıldızın siyah-beyazlılardaki istikrarlı futbolundan tatminkar olduğu, Liverpool maçında attığı golle de Avrupa'da adından söz ettiren futbolcu için sezon sonu girişimlerde bulunulmasının beklendiği kaydedildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roberto Mancini Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    efe can:

    ben inanmiyorum. ben yillarca izledim. öyle büyük takimda oycusu degil besiktasta is yapar. besiktaslilar yanlis anlamasin amma gercek gercek dir.

    3
    3
    yanıtYanıtla
    mehmet yavuz:

    bjk yönetımı dıkkat dıkkat DIKKAT bu futbolcumuzu sakın satmayın TOLGAY büyük yıldız olacak sonra çok üzülürsünüz

    4
    2
    yanıtYanıtla
    KENDİN PİŞİR KENDİN YE:

    peşindeyseler. . sollayıp geçerler

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Orbey:

    Oğuzhan dan daha iyi ve disiplinli fb gs alsaydı yıldız derlerdi bjk tr aldımı sıradan diyorlar kıskanclar

    3
    0
    yanıtYanıtla
    ümit karaosman:

    yapma yahu

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title