Haberler

    Inter Sagna'ya Kancayı Taktı

    Inter Başkanı Thohir, Arsenal'in Fransız defans oyuncusu Bacary Sagna'yla ilgilendiklerini doğruladı.

    İtalya'nın önde gelen kulüplerinden Inter, sezon sonu Arsenal ile sözleşmesi sona erecek Fransız oyuncu Bacary Sagna ile ilgileniyor.

    Inter Başkanı Erick Thohir, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, Fransız defans oyuncusu Bacary Sagna'yla ilgilendiklerini doğrulayarak, "Henüz resmi imza atmamış oyuncular hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorum. Sadece şunu diyebilirim ki Sagna'yı beğeniyoruz ve geldiğimiz noktada her şey ona bağlı" dedi.

    Thohir, 31 yaşındaki oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi halinde başka planlarının da bulunduğunu ve daha genç bir sağ bek oyuncusunu kadrosuna katacaklarını söyledi.

    Önümüzdeki transfer periyodunda en fazla harcamayı orta saha ve forvet bölgesine yapacaklarını vurgulayan Thohir, sezon sonu sözleşmesi sona erecek bir diğer oyuncu Samuel Eto'o ile ilgilenmediklerini, transfer bütçesini aşmaması halinde Edin Dzeko, Fernando Torres veya Alvaro Morata'dan birisini daha kadrolarına katmak istediklerini ifade etti.

    İtalya basınında yer haberlerde de Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen sezon sonu Arsenal'le sözleşmesi sona erecek Sagna'ya Inter'in iyi bir teklifte bulunduğu ve yanıt beklediği belirtiliyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bacary Sagna İtalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title