Haberler

İnsanlık Dışı Hücre! Kadınları Cinsel Köle Olarak Tutuyorlardı

Güncelleme:

Suriye'nin Menbiç kentinde, IŞİD terör örgütü mensuplarının kadınları cinsel köle olarak alıkoyduğu bir hapishane hücresi bulundu.

IŞİD terör örgütü, yakaladıkları bazı kadınları alıkoyarak 'cinsel köle' olarak kullanıyor. Sky News'un haberine göre; IŞİD militanlarının kadınlara korku dolu anlar yaşattığı, harabeyi andıran küçük bir hapishane hücresi Menbiç'te bulundu.

KARANLIK VE PİSLİK İÇİNDE

Duvarları Arapça dualarla kaplı, karanlık ve pislik içindeki hücre, Suriyeli muhalifler tarafından ortaya çıkarıldı. Arab 24 haber ajansına konuşan Suriye Demokratik Güçleri mensupları, kadınların 'cinsel köle' olarak tutulduğu 10 hücreden söz etti.

KORKUNÇ YAŞAM KOŞULLARI

Ağır demir kapılar ardında rehin alınan kadınların yaşadığı hapishane hücresinin fotoğrafları, talihsiz tutsakların maruz kaldığı korkunç yaşam koşullarını da kanıtlar nitelikte.

BESLENMEK İÇİN MAMA KAPLARI

Odanın içine kadınların beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla hayvanlar için kullanılan mama kapları konulduğu görülüyor.

UYUŞTURUCULAR, DOĞUM KONTROL İLAÇLARI

Suriyeli muhaliflerin ifadesine göre, küçük hapishane odasında uyuşturucular, doğum kontrol ilaçları ve cinsel uyarıcılar da bulundu.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sky News Suriye Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title