Haberler

İnşaat Sektöründeki Hibe ve Desteklemeler

Çarşamba'da inşaat sektörü mensuplarına uzmanlar tarafından hibe ve destekler anlatıldı.

Çarşamba'da inşaat sektörü mensuplarına uzmanlar tarafından hibe ve destekler anlatıldı.

Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Kaymakam Caner Yıldız ise kalkınmanın ekonomik projelerin hayata geçirilmesiyle mümkün olabileceğini söyledi. Bölgesel Kalkınma Proje Ofisini'nin özverili bir çalışma sonuncunda kurulduğunu kaydeden Yıldız, "Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçeleri olarak birbirimizle sürekli bağlantılıyız. Ayvacık'ta ki konu Salıpazarı'nı, Çarşamba'da ki olan Terme'yi ilgilendiriyor. Biz birlikte dinamiğiz. Bu yüzden biz büyük bir potansiyele sahibiz. Bölgede ekonomiyi canlandıracak birçok projemiz var" diye konuştu.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bölgesel Kalkınma Proje Ofisini'nin faaliyetlerini anlattı.

Ofisin kapısının tüm üyelere açık olduğunun belirten Yılmaz, "Bizler hibe ve destek veren kurumlara proje oluşturabilmeniz için tüm rehberlik hizmetlerini size vermeye hazırız" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından inşaat sektörü mensuplarına ve borsa üyelerine, alanında uzman kişiler tarafından hibe ve destek uygulamaları anlatıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ayvacık Terme Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title