Haberler

Makina Kafa'da INNA ve Ömür Gedik Kapışması

Güncelleme:

Okan Bayülgen, konuğu Inna'nın ünlü bir parçasına çok benzeyen Ömür Gedik'in yeni klibini canlı yayında herkese izletince ilginç anlar yaşandı.

Makina Kafa'da bu hafta Inna rüzgarı esti. Dünya starı Inna programda unutulmaz şarkılarını Makina Kafa izleyicileri seslendirdi. Bayülgen, Inna'nın ünlü bir parçasına çok benzeyen Ömür Gedik'in yeni klibini canlı yayında herkese izletince ilginç anlar yaşandı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ömür Gedik Inna Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

asdfaadf@hotmail.com:

aynen şu okan eeee aaaa uuuuuuuuuu demeden konuşamıyor mu lan..uyuz oluyorum

32
4
yanıtYanıtla
-ndr_hh@live.de:

Ömür Gedik te sansi kizin sacina hemen yapisacak mahalle karilari gibi bir durus ve bakis sergilemis, kaliteye gelll!!! :)))

33
1
yanıtYanıtla
partiyaaabdullah_yahyaoglu@hotmail.com:

bu okana biri konuşmayı öğretsin...eeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaau uuuuuuuuuuuuuuuu auuuauua

26
2
yanıtYanıtla
ndr_hh@live.de:

Agzina saglik...

yanıt0
yanıt0
İnnayla evlenmek istiyorumbadsouls@mynet.com:

Innaya asıgım... onu cok sevıyuorum.... evlendırın benı onla !

21
5
yanıtYanıtla
HAHAHAndr_hh@live.de:

Inna da öyle diyordu, seninle evlenirmis, 15 burma 2 metre zincir 1 tektas cicegini cikolatasini alsin gelsin demis... :)))

yanıt0
yanıt0
izmirliiemreizmir@gmail.com:

memleketi rezil etmekten başka bi bok yaptıkları yok ... inna bacımıza ayıp oldu utanıyorum bazen arbiden bizim milletten..

14
2
yanıtYanıtla
nurdannurdan28@hotmail.com:

yerinde bir tespit

6
3
yanıtYanıtla
ROJAVAham@hotmail.com:

Türkiye'de Yöresel Şarkılar Başka Alıntı Olmayan Şarkı Yoktur. Çünkü Az Araştırma Yapılırsa Şu Türk Sanatçılar Kendilerine ait Olduğu Söylenen Şarkılar Önceden Başka Sanatçılara Ait Olduğu Ortaya Çıkacaktır. Birde Ömür Gedik Orada Pis Pis Sırıtıyor. İnna'ya Ayıp Olmuş Gerçekten. Şu Okan Bayülgen'de İnsanları Ve Türk İnsanını Rezil Etmekten Başka Bir İşe Yaramıyor.

5
3
yanıtYanıtla
hüseyinh-5851@hotmail.com:

ben bırak reklamı gerçi ona biler azıyım da, hiç izleyemiyorum yani bi türlü açılmıyor videomudur nedir devamlı da böyle bu site başka sitelerde izliyorum orada da yorum yazmak için üye ol diyorlar ona da gıcıkolduğum için bu site de yazıyorum ama haberlerin görüntü kısmı yani vadeosu bi türlü açılmaz neden se burası da böyle bi şey işte ne yaparsın

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title