Haberler

    Rooney, ManU'dan Sonra Ada'nın da Kaptanı

    Güncelleme:

    Dünya Kupasında yaşanan hayal kırıklığının ardından ilk defa sahaya çıkacak olan İngiltere'de bazı değişiklikler yaşandı.

    İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, Norveç ve İsviçre ile oynayacağı maçların aday kadrolarını açıkladı. Kadroda 3 yeni isme yer veren İngiliz teknik adam, yeni takım kaptanının ise Wayne Rooney olacağını resmen doğruladı.

    Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Wembley'de Norveç ile karşılaşacak olan İngilizler, daha sonra ise Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında İsviçre ile mücadele edecekler.

    Takımın tecrübeli eski isimlerinden Steven Gerrard ve Frank Lampard'ın milli takımı bıraktıklarını açıklamalarının ardından Hodgson, 1. kaptanı olarak Wayne Rooney'yi seçti.

    Kadroda çağrılan isimler arasında ilk olarak Everton'dan stoper John Stone ile Aston Villa'ın orta sahası Fabian Delph dikkat çekti. Öte yandan bu yaz Sunderland'den Newcastle'a transfer olan 23 yaşındaki Jack Colback de kendine aday kadroda yer buldu.

    Southampton'dan Arsenal'e transfer olan genç savunmacı Calum Chambers, Laurent Koscielny ve Per Mertesacker'in yokluğunda ilk 11'de bulduğu şansı iyi değerlendirmişti. Başarılı stoperin bu yükselişi teknik direktör Hodgson'ın da ilgisini çekti.

    Yaşadığı sakatlık nedeniyle ülkesinin Dünya Kupası kadrosunda yer alamayan Spurs'ten Andros Townsend de aday kadroya çağrılan isimler arasında...İşte İngiltere'nin aday kadrosu:Kaleciler: Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)Defans: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Calum Chambers (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Danny Rose (Tottenham Hotspur), John Stones (Everton)Orta saha: Jack Colback (Newcastle United), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)Forvet: Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Danny Welbeck (Manchester United)

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Wayne Rooney Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title