Haberler

    AB'den Çıkma Kararının Ardından, İngiltere'de Şirket Hisselerinde Sert Düşüş

    Güncelleme:

    Londra Borsasında Barclays hisseleri yüzde 10'dan fazla, Royal Bank of Scotland'ın ise yüzde 14 değer kaybedince her iki hisse de geçici olarak işleme kapatıldı.

    Londra Borsası'nın işleme açılmasının ardından Barclays hisselerinin yüzde 10'un üzerinde, Royal Bank of Scotland'ın ise yüzde 14 değer kaybetmesi sebebiyle her iki bankanın da hisseleri geçici olarak işleme kapatıldı.

    EN BÜYÜK HAVAYOLLARI ŞİRKETİNDEKİ KAYIP YÜZDE 19

    İngiltere'nin en büyük havayolu şirketlerinden Easyjet'in hisseleri ise yüzde 19'un üzerinde değer kaybetti.

    STERLİN DOLARA KARŞI ERİDİ

    İngiliz sterlini ise ABD doları karşısında cuma günü referandum sonucuyla gerilediği seviyenin de altına geriledi. İngiliz sterlini yerel saatle 11: 17 itibariyle ABD doları karşısında yüzde 3,07 oranında değer kaybederek 1,3258 seviyesine geriledi. Halihazırda İngiliz sterlini ABD doları karşısında son 31 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor.

    İngiltere'deki FTSE-100 endeksi ise yüzde 1,19 oranında değer kaybederek 6.064,96 seviyesine geriledi.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Londra Politika Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (12)

    Böl parçala yönet ve sömür Avrupa Mobil-IOS:

    Bişşi olmaz bunlar Gider Afrika'da biraz insan öldürüp sömürür yerine kor kaybettiğinden fazlasını.

    29
    2
    yanıtYanıtla
    OTTOMAN EMPİRE:

    OSMANLI HALKINA ZAMANINDA ÇOK ZARARINIZ OLDU BEDDUALAR TUTTU ÇOK ŞÜKÜR

    17
    8
    yanıtYanıtla
    İZLAND:

    İNGİLİZLERE BİR DARBEDE İZLANDA VURDU. HELAL SANA İZLANDA SANKİ TÜRKİYE YENDİ O KADAR SEVİNDİM. BUNDAN SONRADA İZLANDAYI TUTUYORUM. YARI FİNAL İZLANDA İLE PORTEKİZ OYNASIN.

    21
    3
    yanıtYanıtla
    Yalçın köseMobil-IOS:

    Çok iyi oluyor bu İngiliz'lere. İnşalllah batarlar.

    21
    3
    yanıtYanıtla
    serkan deniz:

    inşaallah o günleride görecegiz

    yanıt8
    yanıt2
    nurettin demirkol:

    bende öyle isterim fakat onların mutlaka B ve C planları vardır. Birşey olmaz onlara

    yanıt5
    yanıt1
    hak ettiler:

    beter olsunlar hindistanıda bu hale zaten onlar getirmedilermi

    13
    2
    yanıtYanıtla
    mahmut:

    avrupa birliğinden çıkarak en doğru seçimi yaptılar ekonomik sıkıntılar bir şekilde düzeltilir orası önemli değil

    12
    3
    yanıtYanıtla
    YOLLARDA ÇEKSİNLER ŞARABI ARTIK:

    ÇOK İYİ OLMUŞ ŞIMARIK PİSLİKLER

    6
    4
    yanıtYanıtla
    Şinasi :

    Kendilerini kurnaz zanneden ingilizler müthiş bir tuzağa düştüler son demlerini yaşıyorlar artık , yeni jenerasyonu dikkate almadılar , dikkate alanlarda korkunç bir tuzağa düşürdüler onları bir yıla kalmaz ingiltere sadece ingiltere olarak sıradan ve sorun yumağına boğulmuş olarak kalıcak , galler iskoçya ve kuzey irlandaya veda edebilirler artık. .

    3
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title