Haberler

İngiliz Genç Koşarken Başkan Cameron'a Çarptı, Olanlar Oldu

Güncelleme:

İngiltere'de bir koşucu, caddeden karşıya geçerken fark etmeden o sırada arabasına gitmekte olan Başbakan Cameron ve korumalarının arasına dalınca olanlar oldu.

HABERLER.com / İngiltere Başbakanı David Cameron, Leeds'te hükümetin yeni demiryolu projelerinin açıklandığı programa katıldıktan sonra belediye binasından ayrılırken "protestocu" olduğu söylenen bir genç korumaları alarma geçirdi. Sokağın karşısından koşup bir anda Cameron'un yanına gelen genç, korumaların arasına dalıp Başbakan'a çarptı.

"KOŞU YAPIYORDUM, KORUMALAR SALDIRDI"

İngiliz basını 28 yaşındaki Dean Balboa Farley için protestocu dese de; Farley twitter hesabında koşarken Başbakan'a sürtündüğünü, asıl korumaların kendisine saldırdığını söyledi.

GÜVENLİK ZAFİYETİ VAR

İngiliz basını, gencin bu kadar kolay bir şekilde Başbakan'a ulaşabilmesini açıkça bir güvenlik zafiyeti olarak yorumladı. Metropolitan Polis Müdürü Bernard Hogan Howe bu 'güvenlik açığıyla' ilgili soruşturma başlattı.

BAŞKAN FARK ETTİ, KENARA ÇEKİLDİ

Görgü tanıkları ise korumaların koşan genci görmediğini ama Cameron'ın gördüğünü ve Başbakan'ın zarif bir hamleyle kenara çekildiğini söyledi. Eski kraliyet korumalarından Steve Park da korumaların Başbakan'a odaklandıkları için sokağın karşından gelen adamı fark etmediklerini belirtti.

YANLIŞ ZAMANDA , YANLIŞ YERDE

Koşucu Farley, tutuklandıktan kısa bir süre sonra serbest bırakıldı. Polis, adamın köyü niyetli olmadığını sadece yanlış zamanda yanlış yerde bulunan biri olduğunu açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

David Cameron Dünya Haberler

500

Yorumlar (15)

yavuz:

bizde olsa 10metre kala vurulur

16
1
yanıtYanıtla
akkoyunlu:

Yorumlara baktımda her kez Türkiyede olsa şöyle olurdu böyle olurdu diye yorum yapmış, İngiltere başbakanı Tayyibin yanında kimki, Tayyip dünya lideri olduğundan 300 tane korumayla dolaşması normaldir.

3
10
yanıtYanıtla
zaza:

arkadaşlar dikkatli yorum yapın ingilizler yorumlara göre plan yapacaklar türk halkını düşüncelerini okumak için biz yorumculara komplo yapmişlar yemeyin bu komployu

5
8
yanıtYanıtla
ilkay:

bizimkiler kefenlerini giyip yola cıktılar korumaya ne hacet

5
8
yanıtYanıtla
aşırı ironik bi yorum oldu:

türkiyede olsa tc kimlik numarası sistemden silinirdi yaşar ne yaşar ne yaşamaz olurdu gerçi tayyip ve kefeni var sadece sözüne göre 300 kişilik koruma ordusunun arasıan zor giripte çarpar

11
1
yanıtYanıtla
Afyonlu:

Tayyib''in 500 koruması var. . A>GUL 300 kim ne yapar böyle (Arap dönmelerine)?

10
2
yanıtYanıtla
ilkay:

bizimkiler kefenlerini giyip cıktılar korumaya ne hacet

6
5
yanıtYanıtla
ne desem:

Bizde bu olay olsaydı ''ekmek almaya gidiyordum'' diyecekti. Bu koşuyordum demiş!

9
2
yanıtYanıtla
realist:

Türkiyede böyle bir olay yaşanmazdı, çünki tayyibin geçeceği tüm yollar saatler önce yaya ve araç trafiğine kapatılıyor, yani o koşucu değil tayyibe yaklaşmak, koşarak o mahalleye bile yaklaşamazdı.

10
0
yanıtYanıtla
KARA MURAT BENİM:

türkiyede olsa adamı şehitederlerdi nasıl olsa yolda geçen kediköpeğe bile şehitdiyorlar

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title