Haberler

İngiliz Minik Futbolculardan Arda Turan'a Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Güncelleme:

İngiltere Championship'de mücadele eden Ipswich Town'un altyapısında oynayan küçük futbolcular, yıldız futbolcunun doğum gününü kutladılar.

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan'a doğum gününde sürpriz bir kutlama geldi.

ÇOK UZAKLARDAN SÜRPRİZ KUTLAMA

İngiltere Championship'de mücadele eden Ipswich Town'un altyapısında oynayan küçük futbolcular, yıldız futbolcunun doğum gününü kutladılar. Arda Turan ise kendi Instagram hesabından küçük futbolcuların anlamlı videosunu paylaştı.

KRAMPON ŞEKLİNDE PASTA

İspanya Kral Kupası maçında Atletico Madrid ile Barcelona arasında oynanan karşılaşmada Arda Turan'ın yardımcı hakeme kramponunu fırlatması büyük yankı uyandırmıştı. Olay sosyal medyada ve İspanya basınında çok konuşulurken, Turan'ın arkadaşları da yıldız oyuncuya 28. yaş gününde Atletico Madrid armalı krampon şeklinde pasta hediye ederek sürpriz yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Arda Turan İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (5)

Altan kayaMobil-IOS:

Metin doğru demiş katılıyorum

4
1
yanıtYanıtla
ARDA,,HOVARDALIGI BIRAKTINMI,,,,?:

ARDA, , yi futbolundan cok, , hovardaliklariyla taniyacagiz, , bir türlü aile düzeni kuramadi, , , ? vede genclere cok kötü bir örnektir, , ,

1
1
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Yine yeni yeniden arda...

1
0
yanıtYanıtla
balkarlı:

güzel futbol ve attığı gollerle haber olması güzel ve gurur vericiydi bu şekilde olmamalıydı ne centilmenliğe ne sportmenliğe yakışmadı arda turan hakem kararı yanlış da verse saygı göstermelisin ispanya bile seni tam pişirememiş

0
0
yanıtYanıtla
arif ceylan:

niye almıyomuş senin imgiliz dediğin ney

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title