Haberler

İngiliz Keskin Nişancı, Üç Kurşunla Beş Teröristi Vurdu

Güncelleme:

İngiliz ordusuna bağlı bir keskin nişancı, Irak'ın Musul kentinde 800 metre uzaklıktan attığı üç mermiyle beş IŞİD'li teröristi öldürdü.

Bir SAS keskin nişancısı, beş IŞİD'li teröristi Musul ( Irak ) yakınlarındaki bir bomba fabrikasının 800 metre uzağından üç kurşunla vurarak öldürdü.

ÜÇ KURŞUNLA BEŞ TERÖRİSTİ ÖLDÜRDÜ

Teröristlerin sıcak havada kalın paltolar giydiğini fark eden İngiliz keskin nişancı, patlayıcı yelek giydiklerinden şüphelendi ve ateş etti.

İlk attığı kurşunla, cihatçı teröristlerin üçünü vurdu. Dördüncü teröristi başından, beşinciyse kaçmaya çalışırken vurdu.

"KLASİK BİR SAS GÖREVİYDİ"

Ordu kaynaklarından biri Express'e "Klasik bir SAS göreviydi. Yaklaşık üç hafta önce yakınlardaki bir köyde bomba fabrikası kurulduğu istihbaratını aldık. İyi nişan alınmış üç kurşunla muhtemelen yüzlerce masum insanın hayatını kurtardılar." dedi.

SAS NEDİR?

Birleşik Krallık Ordusu'na bağlı SAS komandoları, ülke dışında görev yapan özel bir birliktir. İkinci Dünya Savaşı, Malaya Tehlikesi, Endonezya-Malezya çatışmaları, Kuzey İrlanda Sorunu, Falkland Savaşı, Irak Savaşı ve Afganistan Savaşı'nda görev yapmışlardır. Keskin nişancı ekibi vardır ve bu ekip gizli saldırılarıyla da ünlüdür.

Kaynak: Mirror.co.uk, Sam Webb.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Birleşik Krallık Musul Irak Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (118)

zort:

buda biseymi bizim battal gazi bir okla 20 kisiyi öldürüyor

73
0
yanıtYanıtla
AKINCIBEYİ:

HANİ VİDEOSU NERDE ? MİLLETE İNGİLİZ ORDUSUNUN REKLAMINI YAPMAYIN. . .

33
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sıra turklere gelecek

9
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Saçma bir İngiliz propagandası. . .

26
1
yanıtYanıtla
recep:

ingilizler hayali kahramanlar üretirler

26
0
yanıtYanıtla
GAVURLA YATAN ŞAŞI KALKAR:

ŞİMDİ İNGİLİZ PROPAGANDASINA MI BAŞLADINIZ.

15
11
yanıtYanıtla
emekli hasan:

o da bişey mi ben osurdummu karşıki dağları sallıyorum

8
18
yanıtYanıtla
ZAZA:

YAVV HE HE KENDIN KOKLAMADA

yanıt7
yanıt1
SIZ0FREN:

Buyurun, REKLAMLAR:) Lan Ingiliz hayranligi iste:)

20
5
yanıtYanıtla
ist:

bizim polisimizde 3 metreden 2 teröristi vuramıyor hanğisi yetenekli.

12
13
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title