Haberler

    İngiliz Büyükelçi'den Tokat Gibi 'PKK' Yanıtı

    Güncelleme:

    İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Twitter'da PKK yandaşları ile polemiğe girdi. PKK'yı terörist olarak niteleyen Moore, kendisine tepki gösterenlere tokat gibi yanıt verdi.

    İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Twitter'da PKK'yı terörist olarak nitelediği için kendisine tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarına tokat gibi bir yanıt verdi.

    "NE ZAMANDAN BERİ KIZILAY'DA KENDİNİ HAVAYA UÇURMAK MEŞRU MÜDAFAA"

    Moore, "PKK'ya terörist demeden, daha iyi bilmeniz gerekiyor. Meşru müdafaada Türkiye ya da İngiltere'den daha temiz bir tarihe sahibiz" diye yazan bir Twitter kullanıcısına şu cevabı verdi:

    "Ne zamandır Kızılay'da kendini havaya uçurmak ve oradan geçen 30'dan fazla masum insanı öldürmek meşru müdafaa sayılıyor?"

    AĞIZ DALAŞINA GİRDİ

    Aynı kullanıcı bunun üzerine, "Bunu yapan PKK değildi ve ölenler de askerdi" diye yanıt verdi. İngiliz Büyükelçinin cevabı "Hayır PKK idi ve onlar asker değildi." oldu.

    BEŞİKTAŞ TWEET'LERİ ATTI

    Moore, başka Twitter kullanıcıları ile PKK üzerine girdiği diyaloğun ardından ise "Çok cevap verdim! Fakat şimdi bu konuda twit savaşından çekiyorum. Maça gidiyorum. İlgi odağım değişti!" diye tweet attı ve Beşiktaş-Osmanlıspor maçıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Beşiktaş Türkiye Twitter Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    EXILE:

    En guvendigim, en dusurust INSANLAR INGILIZLER-ISKOCLAR-IRLANDALILAR VE DIGER AVRUPALILAR. . .

    6
    12
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title