Haberler

İnebolu Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erk'e Veda İftarı

Diyarbakır'a tayini çıkan İnebolu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Erk için iftar programı düzenlendi.

Diyarbakır'a tayini çıkan İnebolu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Erk için iftar programı düzenlendi.

Yüzbaşı Erk, İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programında, İnebolu'da 3 yıldır görev yaptığını söyledi.

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı emrine atandığını belirten Erk, "Her sonun bir başlangıcı olduğu gibi her başlangıcın da bir sonu var. Buradan güzel anılarla ayrılıyoruz." dedi.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Yılmaz da Yüzbaşı Erk'le 1 yıl çalışma fırsatı bulduğunu belirterek, "Gerçekten hem göreviyle hem insanlık tarafıyla kendilerini tanımaktan çok büyük bahtiyarlık duydum. Gönül isterdi ki daha fazla süre bir arada olabilsek. Ama görev vazife her yerde yapıyoruz. İnşallah bundan sonra herhangi bir yerde birlikte çalışmayı arzu ediyorum. Garnizon Komutanımıza İnebolu'da vermiş olduğu hizmetlerden dolayı İnebolu halkı adına teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyorum." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz tarafından Yüzbaşı Erk'e plaket takdim edildi.

İftar programına, İnebolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Zeynep Çiğdem Hamurcu, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Turan Ergün, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Taşkın, cumhuriyet savcıları ve hakimler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır İnebolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title