Haberler

İncirlik Üssü'nde Hareketli Saatler! Suudi Arabistan Muamması Sürüyor

Güncelleme:

IŞİD ile mücadele kapsamında Suudi jetlerinin gelip gelmediği tartışmasının yaşandığı İncirlik Üssü'nde hareketli saatler yaşandı. Güvenlik güçleri ise Suudi jetlerinin geldiğini doğrulamadı.

IŞİD ile mücadele kapsamında Suudi jetlerinin gelip gelmediği tartışmasının yaşandığı İncirlik Üssü'nde hareketli saatler yaşanıyor.

ARABİSTANLI YETKİLİLER "UÇAKLAR GELDİ" DEDİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun IŞİD ile mücadele kapsamında İncirlik Üssü'ne Suudi Arabistan savaş uçaklarının geleceğini açıklaması üzerine gözler yeniden üsse çevrildi. Suudi Arabistan yetkililerinden de savaş uçaklarının üsse ulaştığı yönünde açıklamalar geldi.

İNCİRLİK ÜSSÜ'NDE HAREKETLİ SAATLER

İncirlik Üssü'nde öğle saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Üste rutin kargo uçaklarının iniş kalkışının yanı sıra öğle saatlerinde iki savaş uçağının peş peşe kalkması dikkat çekti. Üste çok sayıda kargo uçağının ise hangarların yanında hazır bekletildiği görüldü.

GÜVENLİK KAYNAKLARI YALANLADI

Güvenlik kaynakları ise, şu ana kadar İncirlik Hava Üssü'ne inen Suudi uçağı veya herhangi bir kara/hava aracının olmadığını açıkladı.

Güvenlik birimleri, Suudi Arabistanlı bazı yetkililerin televizyonlarda Türkiye'nin İncirlik bölgesine Suudi Arabistan'a ait uçakların iniş yaptığına dair açıklamalarının yer aldığına dikkat çekerek, şu ana kadar İncirlik Hava Üssü'ne inen Suudi uçağı veya herhangi bir kara/hava aracının olmadığını açıkladı. Askeri kaynaklar, ayrıca angajman kuralları çerçevesinde Türkiye tarafına PYD/YPG mevzilerinin bulunduğu bölgelerden zaman zaman ateş açıldığından TSK'nın anında buna misliyle karşılık verdiğini kaydetti. Bu sabah da saat 10.00 sularında böyle bir olayın cereyan ettiği ifade edilerek, PYD/PKK mevzilerinden ateş açılması üzerine karşılık verildiği ve devam ettiği sürece de buna karşılık verileceği vurgulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Suudi Arabistan İncirlik Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

mee:

rusya ikinizi de üst üste kor en üstede recebi kor akıllı olun

13
60
yanıtYanıtla
yaşasın laiklik kahrolsun yobaz takiyye!:

SİZ HİÇ BİR AVRUPALININ BİR FRANSIZ BİR İNGİLİZ BİR ALMAN İSVEÇ İSVİÇRELİNİN KENDİ ÜLKESİNİ TERKEDİP Ortadoğu ve islam ülkelerine MÜLTECİLİK YAPTIĞINI KENDİ ÜLKELERİNDEN KAÇTIĞINI GÖRDÜNÜZ MÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ?

8
43
yanıtYanıtla
yaşasın laiklik kahrolsun yobaz takiyye!:

TC LAİKTİR LAİK KALACAK hilafet FALAN GELEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZ!

16
33
yanıtYanıtla
Acil olarak ap / bm göreve !:

'''' suriye de kürtler / nusayriler oterite boşluğundan yararlanıp Türkmenleri katlediyor, topraklarını işgal ediyorlar. türkmenler ve araplar göçe zorlanıyorlar!''''

26
6
yanıtYanıtla
AŞIK ABİDİN...:

DÜBÜRCÜ SUDİLERE BEL BAĞLAMA. . YARIN ÖBÜRGÜN AĞLAMA. . TC NİN GELECEĞİ KÜRTLERDE. . . ÇOCUK ÇOLUĞUNU AL SAĞLAMA. . .

19
5
yanıtYanıtla
erzincanlli:

incirlik ussu nato ve abd ussudur öyle suudiye izin verilmez turkler algi yaratiyor suriyeye ama burdakilerden baska yutan yok, insan da mantik ve kurallar la kavrar o da bu millette yok iyi meee ler

8
14
yanıtYanıtla
KARLIOVALI Mobil-ANDROID:

100 yildir kürtler sizden çekiyor.bu yüzyil da hesap vereceksiniz

4
18
yanıtYanıtla
10:

NİÇİN AYRIMCILIK YAPIYORSUN . SEN KÜRT OLAMAZSIN. KÜRTLER VE TÜRKLER BERABER ÜLKEYİ YÖNETİYORLAR. MECLİSTE ÇEŞİTLİ PARTİLERDE VEKİLLERİ VAR. BUNDAN HABERİN VAR MI? AJAN! HANGİ ÜLKENİN AJANIYSAN İYİ ORTALIK KARIŞTIRIYORSUN. KURTLAR PUSLU HAVAYI SEVERMİŞ. SENDE BU DURUMDAN YARARLANIYORSUN.

yanıt0
yanıt0
ist:

araplarda güc olsa 1 avuç israili bitirirlerdi

21
1
yanıtYanıtla
Agnostik:

Isidle mucadele bahane.turkiye rusya korkusundan ucak kaldiramaz oldu taseron tuttu.

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title