Haberler

İncir.Com'a Webrazzi Ödülleri 2014'Ten 3 Ödül Birden

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk sosyal e-ticaret platformu incir.com, internet dünyasında bir gelenek haline gelen Webrazzi Ödülleri 2014'te üç önemli ödül kazandı.


incir.com kurucusu Yusuf Yıldırım Yılın Web Girişimcisi ödülünü alırken, incir.com Yılın Web Girişimi kategorisinde ilk üçe girdi. Yılın Yatırımcısı ödülünü ise incir.com'un da yatırımcısı olan Hasan Aslanoba aldı.

Tavsiyenin gücü ile e-ticareti bir araya getiren ve Türkiye'nin ilk sosyal e-ticaret platformu olma unvanına sahip İncir.com, internet dünyasının başarılı işlerini ödüllendiren Webrazzi Ödülleri 2014'te farklı kategorilerde ödüllere layık görüldü.

2012 yılında Yusuf Yıldırım'ın öncülüğünde Emre Aydın, Kaan Karamancı, Cem Tüfekçi ve Çağlar Erol'un desteği ile kurulan sosyal e-ticaret platformu İncir.com, internet dünyasında bir gelenek haline gelen Webrazzi Ödülleri 2014'te kazandığı üç önemli ödülle başarısını taçlandırdı.

incir.com kurucusu Yusuf Yıldırım Yılın Web Girişimcisi ödülünü alırken, incir.com Yılın Web Girişimi kategorisinde 3'üncülüğü kazandı. Yılın Yatırımcısı ödülünü ise incir.com'un da yatırımcısı olan Hasan Aslanoba aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Aslanoba Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

erdi sancak:

bu işi ilk yapan firma zahmetsizal. com diye hatırlıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title