Haberler

İnceleme 10 Saattir Sürüyor

Muğla'nın Bodrum Belediyesi'nde sabah saatlerinde başlatılan inceleme, yaklaşık 10 saattir devam ediyor.

Muğla'nın Bodrum Belediyesi'nde sabah saatlerinde başlatılan inceleme, yaklaşık 10 saattir devam ediyor. Mesai bitimiyle belediyeden ayrılan Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, gazetecilere açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Kocadon, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen polislerin incelemelerinin devam ettiğini belirterek, ôBelediyede çalışan memur arkadaşlar, mesai bitimiyle belediyeden ayrıldı. Benim de mesaim bitti ben de ayrılıyorum.

Yapılan inceleme, belgelerle ilgili bir düzenlemedir. Emniyet görevlileri, evrak alıyorlar. İnceledikleri evraklar arasında 1994 yılından bu yana alınan meclis kararları, encümen kararları, kesilen makbuzlar, iş yeri ruhsatları var.

Evrak kayıtlarının düzenli tutulup tutulmadığını inceliyorlar. İmar ve zabıta birimlerinden alınan dosyalar da incelendi. Belediyede çalışan memurlar ile ilgili bir sıkıntı yok. İfadesi alınan yada soruşturma açılan memurumuz yokö dedi.

Çeşitli birimlerden alınan dosya ve evrağın incelenmek üzere Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde toplandığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title