Haberler

IMI Konferansı Türk Telekom sponsorluğunda başladı

Güncelleme:

Türk Telekom, bu yıl "5 yıldızlı çağrı merkezi hizmetleri" temasıyla 19 – 20 Ekim tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen IMI Konferansı'na sponsor oldu.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, "Tüm teknoloji ihtiyaçlarına tek noktadan erişim imkânımızı, fark yaratan özgün çözümlerimizi, tüm kanallardaki yüksek hizmet kalitemizi ve zengin içerik ile hızlı ve etkin iletişim olanaklarımızı sonuna kadar kullanarak 5 yıldızlı müşteri hizmeti veriyoruz" dedi. Onat, Anadolu şehirlerine yaptıkları yatırım ile istihdam odaklı da çalıştıklarını belirtti. Konferans kapsamında sektörün geleceğine de ışık tutuldu.

Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom'un sponsorluğunda,"5 Yıldızlı Çağrı Merkezi Hizmetleri" temasıyla gerçekleşen IMI Conferences, ( Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı) 19 – 20 Ekim 2016 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Yerli ve yabancı birçok sektör temsilcisinin katıldığı etkinlik kapsamında, çağrı merkezi sektörünün güncel durumu masaya yatırılıyor. 2005 yılından beri düzenlenen IMI Conferences, bin 500'e yakın sektör temsilcisini aynı çatı altında bir araya getirerek, Türkiye'nin "ilk ve tek" sektöre özel fuarı niteliğini taşıyor.

"5 yıldızlı müşteri hizmetlerinde başarılı olurken istihdam da yarattık"

Konferans kapsamında 19 Ekim günü açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, "Konferansın bu yılki konusu 5 yıldızlı müşteri hizmetleri. Türk Telekom olarak bu bizim odak noktamız. Gerçekleştirdiğimiz entegrasyonla birlikte tüm teknoloji ihtiyaçlarına tek noktadan kolay ulaşım, fark yaratan özgün çözümler, tüm kanallarda yüksek hizmet kalitesi ve zengin içerik ile hızlı ve etkin iletişim olanaklarını sonuna kadar kullanıp 5 yıldızlı müşteri hizmeti veriyoruz" dedi.

Yaptığı değerlendirmede entegre online hizmetlerle müşterilerinin yüzde 93'ünün self servis kanallarını kullandığını kaydeden Orçun Onat, "Türk Telekom Müşteri Hizmetleri olarak 23 ilde 34 lokasyonda faaliyet göstererek aylık ortalama 7 milyon çağrı alıyoruz. Self Servis kanallarımız ise ayda yaklaşık 90 milyon kez kullanılıyor. Yüz yüze kanallarda da yine aylık ortalamada 1,2 milyon kontak kuruyoruz. Müşteri hizmetlerimizdeki istihdamımızın yüzde 70'i, üç büyük il dışında yer alıyor. Çağrı merkezlerimiz, Anadolu'daki iller için ciddi birer istihdam kaynağı oluşturuyor. Ayrıca Türkiye genelinde 276 kurumsal ofisimiz, bin 200'ün üzerinde bayimiz ve toplam 7 bin 400 müşteri temsilcimiz bulunuyor. Türk Telekom müşteri hizmetleri olarak bundan sonra da fark yaratan hizmetlerimiz ile sektörümüzde öncü olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Telekom Orçun Onat Türkiye Haliç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title