Haberler

IMF Kosova ile İlişkilerini Geliştirmekte Kararlı

Dha DIŞ HABER – Kosova Maliye Bakanı Abdullah Hoti, Kosova'yı ziyaret eden Uluslararası Para Fonu (IMF) İcra Müdürü Yardımcısı Min Zhu'yu kabul etti.

Dha DIŞ HABER –

Kosova Maliye Bakanı Abdullah Hoti, Kosova'yı ziyaret eden Uluslararası Para Fonu (IMF) İcra Müdürü Yardımcısı Min Zhu'yu kabul etti.

Görüşmede Kosova ile IMF arasında işbirliğinin derinleşmesi, Kosova'da ekonomik, mali durum ve Kosova Cumhuriyeti ile Uluslararası Para Fonu arasında İşbirliği Anlaşması'nın imzalanması imkanları ele alındı. Kosova Maliye Bakanı Hoti, konuklara Kosova'nın ekonomik kalkınma ile attığı adımlar hakkında bilgi verdi. Bakan Hoti, Kosova'nın IMF ile işbirliğinin daha ileriye taşımasından yana olduğunu vurguladı. Uluslararası Para Fonu İcra Müdürü Yardımcısı Min Zhu da, Kosova ile ilişki ve işbirliğini geliştirmekte kararlı olduklarını ifade etti. Görüşmede, IMF'nin Kosova ile yeni bir program ve düşük faizli uzun vadeli kredi konusunda müzakerelere başlayacağı da belirtildi.

Görüntü Dökümü

Kosova Maliye Bakanı Min Zhu'yu görüşme

Hoti konuşuyor

Para Fonu İcra Müdürü Yardımcısı Min Zhu konuşuyor

Genel görüntü

(Haber-Kamera TURAN KASAP (KOSOVA –PRİŞTİNE ) – DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kosova Cumhuriyeti Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title